Last day in office – Stronger Life

Stronger Life

Last day in office

Men tjaba, tjena, hallå underbara Fredag!  Lets start this day, this weekend and this vacay!!

Vad gör man med envisa barn? Jag vill strypa mina barn ibland. Där sitter hon i shorts och det är bara 14 grader ute. Det blåser och är kyligt på morgonen men lyssnar hon? Nej. Och vi som snart går på semester, jag vill absolut inte att hon också ska bli förkyld, det räcker med hennes lillasyster. Suck.

Det är i alla fall fredag och jag är så glad över att det är sista arbetsdagen för att det sen är helg och sommarlov. Jag kommer inte jobba på kontoret något mer utan kommer att vara influencer på heltid nu över hela sommaren. 🙂

Jag hoppas på en riktigt härlig semester, med underbart väder och mycket värme. Jag vill sola, jag vill bli brun, jag vill träna, jag vill äta gott, jag vill också meddela en annan sak förresten….

Det är ju vägningsdag på fredagar. 66,4 kg. Så jag har rört mig oootroligt långsamt men jag har oavsett vad gått nedåt. Jag är glad om det är 1 hekto men jag har gått nedåt. Bara det visar att kroppen ändå klarar av att gå ner, jag börjar ju tro att min kropp inte kan. Men det som inspirerar är att höra hur min tränare Olga Rönnberg, aldrig varit atlet innan sina 30 år, men att hon efter graviditeter och uppgång på 35 kg så satte hon ingång att träna. Så jag tycker verkligen, kan hon, så kan väl jag, det är ingen skillnad på oss, vi är människor, kvinnor och mammor båda två. Det enda som skiljer oss är genetiken.

Så fram till nästa vägning hoppas jag, önskar jag, vill jag, väga 65,9 kg eller mindre.

traning-workforit-workout

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.