Stronger Life

Märkesprylar

Post contains adlinks

Nu har jag varit och köpt en resväska från Rusta, undra om den verkligen kommer att hålla? Jag tänkte först köpa den snygga och berömda Epic men ärligt, jag tänker inte lägga ner mer än 2000kr på en resväska bara för ett märke. Jag är inte sån och kommer aldrig att kunna bli tror jag. För vad då, för att visa upp en väska från taxin på Arlanda till incheckningen och sen från väskbandet till nästa taxi alltså nej jag orkar inte. Not worth it! Så jag chansar att Rusta ska ha väskor som håller en resa 😉 Självklart gör den väl det?

Men det betyder inte att jag inte tycker om märkesväskor, märkesglasögon bara för att jag inte vill lägga ner 4000 kr på en resväska 😉 Jag bara väljer mina prylar. ?

Members är verkligen ett bra ställe för oss som tycker om märkesprylar men inte till det värsta av de priser som finns därute, helt klart värt att ta en titt på.

 

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Just nu sitter jag här och tänker att jag borde köpa en rygga men faktiskt så blir det inte denna, det får bli en större och sportig, för jag behöver ändå en till träningen, så jag får hoppa Versace denna gång. En liten grej jag har också är faktiskt, är att sälja något av det jag har innan jag köper nytt, för även om jag kan framstå som ytlig och materialistisk så är jag inte det till fullo. Jag tänker mycket på de behövda, jag skickar pengar, jag har fadderbarn, jag är volontär faktiskt, jag ställer upp på olika sätt och jag ser alltid till att sälja allt jag inte använder istället för att hålla fast vid det på ett krampaktigt sätt. Ut med det som inte används längre och då är det mer ok att ta in nytt tycker jag.

Nu vet jag att jag inte behöver förklara mig men jag vill verkligen inte framstå som helt ytlig bara för att man bloggar om mycket ytligt. Men det är så influencerjobbet ser ut, men där finns en stor anledning tex, till varför jag inte umgås med andra influencers längre. Jag väljer noga de jag vill umgås med, inga falska typer tack. Livet ska handla om kärlek och omtanke. Lite peace and love 😉

omtanke-karlek

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.