Stronger Life

That time again

morning-good-influencer-blogg

Hola amigos! 

Ännu en härlig måndag och ny vecka att göra lite vad vi vill med. Jag har bestämt att jag ska vara strikt och ordentlig den här veckan, jag tänker inte slarva mer, nu har jag hållit på i två veckor med slarvande av kosten. Det har slunkit ner en kaka, en chokladbit, en annan kaka, en bit av något jag inte ska ha, en annan bit, en hamburgare. Alltså det händer inte mycket om man ska hålla på så. Men nu orkar jag inte stå och stampa på samma ställe, det får fasen vara nog någon gång, annars håller man ju på såhär i flera år. Då är det väl bättre att vara strikt en kort period och kicka igång den här verksamheten och sen ta sig förbi det.

Hörrni förresten!! Kenza har ju fått barn! Hur grymt är inte det. Stort Grattis till Kenza och familj. Välkommen till familjevärlden. ?

Det är måndag och jag känner mig så tacksam för mycket i mitt liv, full av energi även om jag är pollentrött, full av ideer..

Tacksam för– mina friska barn, att jag har två friska tjejer som mår bra.

Glad för- att det snart är semester och jag behöver verkligen det.

Ser fram emot– måndagen den 1 juli för då har jag helt ledigt och är ensam hemma så att jag kan beta av en massa jobb innan resan.

Veckans mål– att inte bli stressad för sådant jag inte kan styra och kontrollera!

 

nostress-bloggare-influencer-strongmama

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.