Stronger Life

Är jag överkonsumerare

 

Contains adlinks

Shopingen fortsätter och jag samlar in det jag behöver inför julimånads ledighet. Jag ska ha böcker, lurar, extraladdare till mobilen, höga skor, låga skor, sneakers, kjolar, klänningar, byxor, bikini, baddräkt, solglasögon, storväska och liten väska, hudvårdsserien och underkläder. Sen är jag rätt så good to go. Det lät enklare än vad det är, haha.

Jag tänkte på en sak när en kollega på jobbet sa att han inte hade bostadsrätt för att han tycker om att resa och handla prylar så som en hoj och grejer. Jag är ju likadan, så att äga för mig, är inte optimalt, för man ska alltid ha en buffert ifall något stort går sönder i huset, ifall bilen kraschar, maskinerna hemma, golvbyte etc. Men om man har en hyresrätt så är det ju enklare att spara sina pengar till resa, shoppa och även spara till framtiden. Visserligen är bostadsrätten en slags investering för ens framtid men då är det bara det och inget annat typ. Jag är en person som tycker om att leva här och nu, inte längre fram, inte bara.

Jag tycker man ska hålla sig lite från att vara en överkonsumerare men samtidigt vill jag unna mig rimliga saker såklart, i livet. Alltså jag är en person som tycker om balans, livet behöver balans i allt vi gör. Så är det bara.

 

 

Blus / Skärp / Kjol / Skor / Solglasögon / Väska / Cardigan / Klocka

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.