Stronger Life

byhappyme

I samarbete med Byhappyme

God morgon lördag. Idag är det äntligen fint väder när jag vaknar och solen skiner. Det har jag längtat efter. Men ändå lite typiskt eftersom idag hade jag tänkt att packa min resväska och se vad som saknas, jag åker snart på semester till varmare breddgrader och om det är något som jag eller familjen saknar så får jag ut och shoppa. Som jag längtar till semester och ledighet!

Jag har en släkting som fått barn och det här kunde inte komma mer lägligt än inför bebisbesöket. Inne hos byhappyme finns det en massa härliga saker till sina bebisar. Haklappar, nappar och bestick som kan märkas med sitt personliga namn eller något annat. Det blir så mycket mer fint och personligt men också väldigt smidigt när man lämnar barn på dagis som har napp. Många har likadana nappar så att kunna namnmärkta de är ju perfekt.

Jag fick hem tre snygga nappar för bebisar i lite äldre ålder med hennes namn på, ett jättefint band till napparna och sen haklapp med namn på. Hon kommer att bli så glad över att få sin present! Och jag längtar tills jag kan ge henne den. Det är mer speciellt att ge bort presenter än att ta emot presenter, tycker ni inte det? Det finns lite mer glädje i det hela.

Gå in och kika hos Byhappyme och se vad ni kan trolla fram för fina namn på era bebisarna nappar eller bestick, det finns även klisterlappar till kläder. Det använde jag rätt ofta när mina gick på dagis. Man kan även välja symboler istället för namn eller både och som jag valde att göra. Välj och vraka mellan en massa fint.

Napparna jag har finns här // Haklappen med namn finns här // Nappkedja finns här //
samarbete-blogg-bebis-familjeliv familjeliv-bloggare-influencer

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.