Stronger Life

Min mirakelkräm

skonhet-beauty-vacker-strongerlife

Några få av mina hudvårdsprodukter från Paulas choice

 

Jag fick frågan över min mirakelkräm (enligt mig) mot acne så jag tänkte att jag tipsar om den här till er alla för jag misstänker att flera vill ta del av tipset. Och mitt bästa tips till er alla med någon forma av acne/finnar problem är följande produkt från Paulas Choice.

Paulas Choice- CLEAR DAILY SKIN-CLEARING TREATMENT AZELAIC ACID + BHA

Jag tror jag har tipsat om den tidigare men den är värd att lyfta upp flera gånger. Dock att tänka på, om du använder dig av produkter som redan har syror så tycker jag att du ska chatta med tex Skincitys härliga personal innan ni klickar hem den, och frågar om du kan kombinera denna produkt med din övriga hudvård.

hudvard-hy-skonhet

Oftast hjälper den mig om jag tar den på finnen eller acnebölden precis i början,  när den är på väg att blomma upp. Varje morgon, varje kväll bara just den delen, man kan punktbehandla med den här krämen, så den behövs inte använda den över hela face’et, vilket gör den dryg. Helt klart värd.

Hoppas den blir till någon hjälp för någon av er. Vore kul att få höra om det var så.

hudvard

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Viktoria

    Stort tack! Är de så att den kan användas för att ”förhindra” att finnar/bölder kommer? Du får jätte gärna visa upp fler av dina bra produkter.

    1. StrongMama

      Viktoria- absolut jag ska samla ihop mina produkter och tipsar om den sen. Jag använder krämen vid första minsta tecken på att acne är på väg upp.. inte i förebyggande syfte, alltså om jag inte har något alls så använder jag inte krämen, då den är tar slut snabbt men visst kan du använda den över hela ansiktet som en kräm men jag använder den för att jobba punktvis med acne. Återkommer med ett inlägg om min hudvård.