Stronger Life

Denna helg

Inlägg innehåller adlinks

God morgon i denna mörka värld numera.. Skulle inte solen skina idag? Kom även på en annan sak nu i morse. Midsommar närmar sig med stormsteg! Har ni planerat något speciellt? Jag har inte hunnit ägna det en enda tanke än, det är så galet mycket med jobb just nu, med att förbereda allt inför semester. Jag tycker att det känns som att jag knappt hunnit jobba något den här månaden. Vi har ju bara haft korta veckor varje vecka, skolavslutning och snart midsommar. I juli tar de flesta av oss semester också, så det är rätt mycket jobb nu. Däremot som influencer så tar man inge semester här inte, vi fortsätter med blogg och sociala medier i stort.

Så vad händer i helgen? Idag hade jag tänkt och åka å handla lite mat inför helgen, kanske det blir grill om vi har tur. Men sen har vi så mycket kalas med barnen också att jag inte vet hur vi ska hinna med allt. Jag ska hämta paket, jaga nya sommar skor till mig och sen behöver jag ta tag i huset. Ärligt talat så kan jag inte blunda för hur det ser ut i våra förråd något mer. Förra helgen rensade jag i vinterdelen och hallen vid ingången men nu är det uteförråd och inneförråd som behöver lite akut hjälp.

Jo och det viktigaste av allt, JAG SKA TRÄNA! Som jag har längtat, efter två dagars paus. Jag hinner nästan bli lite rastlös. 🙂 Men det betyder att jag gör något bra.

Ha en fin fredag.

 

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Viktoria

    Hej! Såg din kommentar om dina finnar på Angelica Lagergrens blogg. Du beskriver hur jag har de. Vilka produkter använder du? ? Och den krämen beskrev – du kanske lyckas komma på vad den heter?