Stronger Life

Ansvarar för världens nästa generation

Hola amigos! Snacka om att vakna till ett härligt åskande och regn! Då vill man helst bara stanna hemma, i sängen och mysa vidare med barnen medan man hör åskan dundra… Men.. Jag är uppe tidigare än vanligt för att försöka hinna med så mycket jag kan idag med jobb. Jag har en make som åker bort idag och det betyder att jag ska hinna jobba, hämta barnen och fixa med middag mitt i allt. Fulltid på mammajobb och vanligt jobb, hur hinner man med?

Apropå det så läste jag hos söta Daniella Pavlica’s blogg att hon håller på att bryta ihop totalt pga sömnbrist och att rodda med allt hon gör nu med en nyfödd dotter. Jag kommer ihåg den där känslan, känslan av förtvivlan och otillräcklighet.
Man klandrar sig, man känner sig så värdelös, så sämst, så inte mamma.. men det är just det som gör oss till mammor. Att vi har känslorna där, att vi vill mer, att vi vill kunna, att vi anstränger oss, att vi försöker.

Våra jobb är tuffa, vi är grymt tuffa, våra jobb är det viktigaste jobbet ever, gör vi inte ett bra jobb så får nästa generation inte en bra värld. Vårt ansvar är enormt, vi ska inte behöva bry oss om smutstvätten eller disk, för vi har fullt upp med att uppfostra vår världs nästa generation.

Mitt tips till nyblivna mammor, sov på dagen, ta hjälp av ALLA ni kan, ha inte för höga krav och fokusera enbart på en enda sak… era bebisar. Det finns inget annat därute mer viktigt än det, inte sociala medier, inte bloggen, inte vänner, inte något annat mer än din bebis och dig själv.

 

life

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.