Stronger Life

Dagens update

Heej! Åh vad jag är glad idag. Förresten det känns som en måndag fast det inte är det. Men hur som helst. Jag trodde att jag skulle behöva byta blogg från Loppi till Vimedbarn nu när de lanserat sin nya VMB 3.0 men så är inte fallet. jag kan stanna kvar och blogga härifrån men koppla ett Influencerkonto med vimedbarn. Love it, är så nöjd och så glad. Det är så mycket lättare att synas på Loppi nämligen. Trivs bra här.

Däremot så var min eftermiddag rätt jobbigt. Vi satt på möte i 3 timmar och plötsligt får jag jordens huvudvärk, alltså världens pangvärk i skallen, den eskalerade för varje halvtimme tills när jag kom hem så hade jag typ gråten i halsen. Och jag är inte en känslig person.

Men jag kastade mig över ipren och la mig på soffan, nu när det gått över är jag svag och så trött, skör. Vet inte vad som hände, jag brukar väldigt sällan, ha huvudvärk. Men nu är det över. Det har hänt så mycket saker idag att jag undrar om det inte är något sånt, jag har fått samtal från skolan om en incident som min äldsta dotter bevittnat, på eftermiddagen blev det andra problem med andra barn, alltså det har varit kaos hela eftermiddagen.

Jaja nu har jag en del jobb att ta hand om eftersom jag ligger efter en del med sociala medier bara för att jag pausat i väntan på Vimedbarns lansering. Nu vet jag, jag stannar. 🙂

blogg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.