Stronger Life

Morgonens tanke

Hello Monday, vad härligt att ha dig tillbaka men ändå inte, haha. Jag hade så mycket jag ville hinna göra i helgen som jag inte hann med, men det kommer väl fler tillfällen får man hoppas. 🙂 Den här veckan är typ också kort för mig, det är skolavslutningar att gå på och firande. Så det blir inte mycket jobb gjort denna vecka heller. 🙂 Det är så härligt med sommar, jag hade glömt bort alla dessa härliga tider man går igenom inför semestern.

Det märks att barnen börjar bli större nu, de försöker deala fram olika saker hela tiden, förhandlar sig till att lägga sig senare, förhandlar sig till att få vara ute till en viss tid och vi pratar om typ 8-9 åringar. 🙂 Bra affärskvinnor det här och självklart lyssnar jag för att visa att de får chansen att argumentera och ibland vinna.

Nu får den stora vara ute lite senare och därmed gå och lägga sig lite senare och gå till skolan/fritids lite senare också. Det var bra förhandlat, skönt att kunna kompromissa sig till något. Men ack så stora de blir fort, nyss busade vi tillsammans men nu är det skoj med vänner. Fast riktigt så är det inte, vi busar fortfarande tillsammans.. 🙂

Jahapp, dags för en kaffe och lite jobb. Ha en fin dag.

blogg-photo

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.