Stronger Life

Alla har väl vatten?

samarbete

Tänk att nu när det är så varmt så springer man och köper vatten ,dricker ur vilken kran som helst mer eller mindre, badar och fyller poolar med vatten för att vi kan (än så länge). Vi har det bra, vi har vatten vart vi än går, vi har den turen att bo i ett land som ger oss alla möjligheter för att ha det bra varje dag, få värme när det behövs och kyla när det är för varmt.

Visste ni att 844 miljoner människor saknar tillgång till rent vatten? Tänk vad bra vi har det att vi tillhör de människorna som faktiskt kan öppna kranen och bara dricka direkt ur.
Och visst ni att Göta Energi är huvudpartner till WaterAid. Läs mer här.

Med Göta Energi har man faktiskt flera fördelar och om jag inte vore bunden så hade jag bytt tillbaka till de, för jag hade de en gång förut men fick ett annat erbjudande som lockade bort mig. Jag väntar dock på att få komma tillbaka inom kort. För genom Göta Energi så kan man välja mellan tex nedan:

blogg

Vintertrygg– Lågt fast elpris över vintern, rörligt elpris under sommaren. Här är elavtalet som är både tryggt och fördelaktigt på samma gång.

El till inköpspris– El till inköpspris är ett enkelt rörligt elavtal. Du betalar samma pris på elen som vi köper in den för. Helt utan påslag. Enklare kan det inte bli!

Fast el – Samma elpris året om. Oavsett hur det rörliga elpriset svänger. Med Fast-el är du försäkrad mot prisförändringar under 18 månader framåt.

Vintertrygg är min favorit, för vi är knappt hemma på sommaren, så fort det är varmt så vädrar man med fönster och använder sig inte så mycket av el, man lagar ju knappt någon mat heller, utan lever på sallader. Men på vintern kan det vara skönt att ha en trygg och låg kostnad. Det tåls att tänka på och fundera ut om man ska byta. 😉

Ps. De har en massa trygghetsavtal som man kan ta del av.

vatten

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.