Stronger Life

Lite om mina brister

Det är ju så sjukt att när jag väl har all tid i världen och kan ägna mig åt skrivandet så står det stilla i huvudet. Men när jag har en masa annat jobb att ta i tu med, ska gå och lägga mig, sitter på möte, ja då ska det minsann komma in en massa ideér till skrivandet. Hur är det möjligt att det ska vara en sån dålig tajming på mina tankar.

Här sitter jag med ca 2 timmars uppbehåll och kan skriva en massa inlägg om jag så vill men det är tomt, stilla, empty, ekar …

Så jag tänker att jag kör en lista på mina största brister

  1. Jag tycker om att kommentera saker väldigt mycket, menar inte illa alls men är en person som gärna säger vad jag tänker och det kan bli fel många gånger. Därför umgås jag sällan med tjejer eftersom vi har en tendens att ta åt oss väldigt mycket, att tolka saker fel och det blir bara kaos.
  2. Jag tycker om att gå min egen väg, det passar sig inte alltid jättebra när man kan behöva kompromissa men jag vet vad jag vill och inte vill göra och vad jag tycker om men som sagt, det går inte alltid ihop med övriga världen.
  3. Jag är väldigt envis, det kan vara bra i många lägen men också vara förödande för mig själv…
  4. Jag har väldigt svårt att lita på folk. Det är många gånger jag träffat en ny tjejkompis men så märker jag hur de gärna snackar skit om någon och då känner jag bara ”om du snackar skit om den personen så VET jag att du kommer att snacka skit om mig med med andra…” Det gör att jag inte kan lita på folk, drar mig för att bli någons nya vän och blir rätt isolerad.
  5. Jag är blygare än vad många tror. Jag kan utåt framstå som extrovert och syns och hörs. Men jag är blyg i första taget och springer inte gärna fram till folk för att presentera mig, utan håller mig i skuggan lite och observerar i början. Men jag har ändå konstig nog, lätt för att börja prata med folk. Är kanske bara väldigt reserverad.

Lite kort om mig och mina brister som jag kanske borde jobba lite på men det får bli ett annat projekt och en annan tid. Det är fullt upp som det redan är med barnuppfostran, försöka finna lyckan och vardagens lugn för att jag ska ha tid med att jobba på mig själv just nu också.

Vad har du för brister som du vet att du behöver förbättra eller jobba på?

blogg-livet

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.