Stronger Life

6 Juni Flaggansdag

Inlägget innehåller adlinks

Grattis Sverige.
Har ni haft en fin nationaldag idag? Vi hade det riktigt trevligt trots värmebölja! Herre Gud vad vart det har varit idag, det enda jag hade i huvudet var att vilja bada. Jag ville bara doppa mig i en pöl, jag brydde mig inte direkt vart, men ville svalka mig. Skönt ändå, så jag klagar inte men bara menar att det är svårt att veta vad man ska göra när det blir så varmt i Sverige som inte är vant att ha den värmen och än mindre att den slår till från ingenstans.

Jag funderar skarpt på att köpa hem en pool. Jag vet att det är en tuff uppgift att övertyga min make för han orkar inte med mer jobb, han gör mycket i hemmet och ska behöva ta hand om poolen också menar han. Så jag vet inte hur jag ska övertyga han. Men tills jag listat ut hur jag ska göra för att övertyga maken här så får jag lov att ta mig till stranden med barnen. 🙂

Jag är ledig imorgon, så det är långhelg, torsdag-söndag. Jag ska sätta mig framför datorn imorgon, och se om jag kan hitta något alternativ till att kunna lösa värmeböljan här hemma. En annan typ av ac kanske? Tips mottages gärna.
Idag tog jag förresten på mig en klänning för första gången på många år. Jag är inte klänningmänniska men wow vad fint den satt. .:)

 

 

Klänning / Sandal / Väska / Hatt / Solglasögon / Nagellack / Armband

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.