Stronger Life

Val svårigheter

Fredag morgon och jag va på kontoret redan vid 07:15 ungefär. Jag vill bli av med jobbet så snart jag kan och sticka så tidigt som möjligt. Idag har jag en konstig längtan efter mina barn. Jag känner mig typ som sorgsen och känslig över ungarna, svårt att förklara men som att jag inser idag mer än någon annan dag, hur mycket värda de är för mig. Äh låter konstigt och svårt att förklara för självklart är de värda mycket varje dag men idag är det något annorlunda. Vill hem till de så snart det går men jag har jobb, ärende och gymmet att ta i tu med först. Sen vill jag handla lite inför helgen och hitta på något kul med ungarna.

Jag är så spänd över det nya som kommer att hända med Vimedbarn nästa vecka tror jag att det är, Vimedbarn 3.0. Men nu bloggar ju jag på Loppi, så vi får se hur jag gör med bloggen. Ska man ta sig över till VMB nu eller kommer även Loppi få ta del av nyheterna? Det är min huvudfråga. 🙂

Hur som helst så ska jag jobba på nu och dra strax efter lunch sen.

samarbete_life

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.