Stronger Life

Styra dagen

Det är verkligen guld värt att kunna jobba flexibelt varifrån helst. Inte nog med att jag jobbar 8-17 typ (fast det gör jag ju inte men så ska man vara fast på ett kontor också. Jag är otroligt tacksam över mitt jobb, jag kan ta med mig datorn överallt och jobba därifrån jag vill och behöver. Idag hade jag frisör tid och gjorde så att jag tog med mig min bärbara dator till salongen efter lunch. Så jag började på kontoret och avslutade på salongen med ett glas vitt och lite egen tid. Jag älskar sånt jobb, som ger dig friheten att styra dagen lite. Inte för att det är populärt att göra det hela tiden men det gör jag inte heller.

Det påminner lite om influencer jobbet, men däremot har jag en chef som är över mig och det har man inte som bloggare. Det är väl det som skiljer. Men mycket annat är skönt också om jag nu ska se det positiva med att jobba som fastanställd och det är ju att när jag stänger ner så stänge jag ner, det gör jag inte som bloggare. Då måste jag fortsätta att tänka och vara bloggare mest hela dagen. Samma med semester, jag tar min semester på jobbet och tänker inte mer på jobb men som bloggare är jag arbetandes även på semestern,

Det finns ju mycket för och nackdelar med båda jobben. Det bästa är väl när man kan hitta ett mellanting, vilket är svårt. Jag är en person som älskar att ha frihet, men inte för mycket ansvar, så en blandning av att kunna styra sitt egna arbete och sin egna dag men ändå kunna stänga ner och släppa taget, vore det bästa för mig. 🙂

Hur ser din favorit tjänst/ytke ut?

blogg-bloggare

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.