Stronger Life

Mer kvalitativt liv

Idag känns det som att det är fredag fast det är onsdag. Jag börjar jobba hemifrån för att undvika stressen på morgonen med barnen. Jag vill bara ta det lugnt och så länge jag har ett jobb som tillåter mig kunna göra det så tänker jag försöka göra just det, ta det lugnt.

Jag vill verkligen ha ett mer harmoniskt liv. Jag vill verkligen att mitt liv ska vara mindre stressigt för att visa och lära mina barn vad kvalité är, för att lära de att livet är mer än bara springa till bussen och jobba slitsamt varje dag fram till semestern.

Nu menar jag inte att jag ska gå och leta efter jakten på entreprenörskap som Isabella Löwengrip utan det räcker med att jobba vanligt liv, att jobba vanligt jobb, kontor eller bloggare, men just det här med att visa att det finns mer än bara jobb i livet.

Nu är det ju visserligen lättare att leva ett sånt liv som jag vill ha, på vår och sommar än vad det är på vintern men man får göra det bästa man kan helt enkelt. Man får hitta de små kryphålen i livet för att göra det lätt, hitta de små trixen som gör att det blir mer kvalitativ vardag.

influencer-mama-strongerlife-blogg

God morgon på er, jag önskar er en fin morgon, en härlig onsdag och en harmonisk dag. Andas, stanna upp lite då och då, titta upp, se dig omkring, se livet runt omkring dig, observera vad som finns nära dig, se fåglarna, se himlen, molnen, naturen, människorna, lyssna till ljugen. Spring inte bara till bilen, bussen, tunnelbanan, se livet runt omkring idag. 🙂

Nu ska vi ta och röra oss ut mot skola och kontor.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.