Stronger Life

Har ni koll?

This post contains adlinks 

Idag har jag varit golvad av pollenattack. Jag har inte vågat gå ut på min altan idag för det flyger små snöflingor från något träd, överallt. Vi har huset fullt på undervåningen, altanen är vit och gul av tussar och pollen och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det har börjat bli så varmt också, så nu tittar jag på AC eller luftkylare av något slag. Vet inte alls vad man ska välja för det finns ju ett helt drös där ute men det är lika bra att slå till nu innan de tar slut.

Jo juste och snart är det ju morsdag också. Har ni haft koll på det detta år? Jag vet inte vad det är med mig men jag missar allt nuförtiden. Man behöver ju inte överdriva för jag vet att många inte tycker det är rimligt att fira sin mor, kvinna, dotter, kusin eller vad det än är, en speciellt dag. ”För det ska man fira varje dag!” Men saken är att vi gillar nog att ha en speciellt dag för att just göra den lite extra speciell, tror de som säger annat bara säger så som ett försvar. Försvar ifall ingen firar de. Lite tråkigt faktiskt, och det borde vara en självklarhet att alla blir firade på den dagen det gäller.

Jag firar självklart min mamma, hon födde mig, gav mig livet, bytte min stinkande blöjor och uppfostrade mig med mycket kärlek och omtanke. Självklart förtjänar hon all respekt och kärlek tillbaka. Lite blommor, något god bit mat ute på någon restaurang och kanske en härlig bok att läsa vilket hon älskar att göra.

 

 

1. / 2. / 3. / 4. / 5.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.