Stronger Life

Trixen för att komma igång

Måndagar är lite blandade för mig gällande träningen. Jag har varit taggad att börja måndag med värsta härliga passet men ju mer jag närmare mig slutet av dagen så är det som att kroppen känner efter hur trött den är. Man ska ju inte känna efter när det kommer till träning, man ska bara byta om och köra – säger experterna. Och visst funkar det, ju mer man känner efter så känner du ju att du har ont här och där, är trött och sliten efter måndagens arbete, den dåliga sömnen etc. Men om du bara byter om och fortsätter på samma spår från jobbet till gymmet och bara gör saker typ som en robot, så är du helt plötsligt gymmet och kör värsta passet. 🙂

Jag tror att de flesta människorna gör samma fel, man känner efter för mycket.

Jag har nog lite ont i hälen ändå….

Jag tror jag har en huvudvärk på ingång, känner det i kroppen…

Äh jag känner mig väldigt trött ändå.. sliten…

Grejen är inte att tvinga sig även om ens öga är på väg utanför hålan eller en knöl sticker utanför hälen. Men att just pusha sig själv lite. Om du har en tvekan i kroppen så är det för att du vet att du orkar men orkar bara inte. Knäppt det där. Byt bara om, testa lite, gör några övningar. Eller hitta trixen i vardagen som du vet att du inte kan smita ifrån.

influencer-fitnessmom-fitness-styrka

 

Vardagstrix för att komma igång…

  • Ta med träningsväska till jobbet och byt om redan där, så att du åker från jobbet ombytt och klar för träning, svårare att säga Nej till sig själv då.
  • eller byt om så fort du kommer hem. Ha kläderna redo vid dörren, kom hem, ta av ytterkläder, gå in på toaletten och byt om. Redo.
  • börja ditt träningsschema med 2-3 pass i veckan och bygg upp dig därifrån. Ta en måndag, onsdag och fredag eller lördag tex, att börja med.
  • ta med en vän eller din partner till träningen, bestäm träff för att inte kunna backa undan
  • börja lätt, hemma om du inte vill till gym, promenera men lyft gärna vikter för att få resultat, så fort du fått miniresultat så kickar allt igång ska du se

Har du fler tips, fyll gärna på bland kommentarerna

bloggare-strongerlife-strongmama

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.