Stronger Life

Feminint och fint

post innehåller adlinks

 

Jag har inte direkt hittat min stil i min ålder.. innan 30 år så var det okej att ha tighta jeans och kortare magtröjor men nu får jag höra att efter 30-35 så ska man minsann klä sig efter sin ålder. Närmar man sig att vara en medelålders så ska det inte kläs som en snärta längre, fast man kanske inte ser ut som en tant.. Det är alltså åldern som styr, inte utseendet. Jag ser ut som 30 år så jag fattar inte varför det sak vara så gnälligt. Men det har jag fått höra, inte ska jag kolla bland Divided längre, inne på HM, nej nej, nu är det slut på såna fasoner. Vart ska jag kolla då? Måste jag handla på JOY eller? Inget illa för de kan ha fina grejer säkert, men jag hittar mer av min stil på Divided!!

Visst va den här outfiten fin måste jag säga, lite mer mogen och som dessa ”klagare” skulle gilla.. men skulle jag passa i det? Jag skulle ta allt men byta tröjan till något vitt då kanske jag klarar det. Det va en fin outfit faktiskt. 

 

Halsband TESS DIAMONDS / Skor ARNALDO TOSCANI / Blus FRANSA / Kjol ICHI / Bälte AVAVAV / Ring TESS DIAMONDS / Solglasögon LE SPECS

Nu ska jag svepa min kaffe, springa in på ett möte och sen gå igenom mina mail innan jag kan avsluta min arbetsdag på kontoret. Jag har vilodag idag men ska ta en promenad hem ändå, för att få lite vardagsmotion. Det är ju rätt skönt väder och solen är på gång. Klart man ska vara utomhus om man kan då!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.