Stronger Life

Börja med dig själv

Undra varför det oftast är svårt att säga nej till mer jobb, förmodligen för att man inte vill svika. Men varför är man så taskig mot sig själv? Förmodligen för att man är uppxuven med att man ”ska inte tro att man är något”. Okej men varför litar man inte på sin magkänsla och intuition? Jag skulle tippa på att vi är för vana att bara tro på det som vi ser, fakta och ignorera/neka högre makter/känslor.

Jag kommer ihåg att när jag var liten så önskade man sig ofta ”Fred på jorden”.. okej vi har inte gått till det bättre direkt. Vi har verkligen gått till det sämre skulle jag säga. Vi är hemska mot varandra både privat, i krig, länder, personer etc.

Är det för svårt att få en bättre värld? Ja det är det men vi kan ju börja med oss själva och våra närmsta. Jag tror mycket på filmen ”Pay it forward” för om jag börjar med att vara mer omtänksam, vänlig, respektfull mot mig själv och mot andra i min närhet så kommer det smitta av sig och de i sin tur är det mot sig själva och mot deras i sin närhet och så vidare. Tror du inte?

Jag vill gärna börja med mig själv. Att ha mer kärlek och omtanke till mig själv, älska mig själv, respektera mig själv och våga sätta mig själv först. Även om jag har barn, så är jag ändå viktig att sätta först.

motivation-life-strongerlife

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.