Stronger Life

Min kombo är bäst

Tisdag den 14 maj- denna vecka erbjuder lite mer värme men inte lika mycket sol. Jag har en sån träningsvärk, huvudvärk men jag ler inombords för att jag mår bra i själen.

Jag har ett välstädat hem, fint och prydligt. Jag har våren framför mig, jag har mina fina barn som jag älskar och en make som är underbar mot mig och barnen. Jag har ett härligt liv, med en blandning av kontorsjobb, influencerjobb och träningsliv precis som jag älskar.

Många drömmer om att enbart jobba med influencerskapet men jag måste säga att jag är inte den som tycker om att jobba ensam hemma hela tiden. Jag älskar att ha ett kontor att åka in till, att ha kollegor att träffa och umgås med, att ha ett jobb jag kan stänga dörren till när jag vill men också den trygga ekonomin. Influencerjobbet kräver otroligt mycket arbete med att jaga samarbeten och skapa sig ett namn, vilket jag iof älskar också men i mindre doser. 🙂

Jag är så nöjd med hur mitt liv ser ut just nu. Och det tror jag är viktigt i jakten på ”lycka”, att vara nöjd med sin tillvaro just nu.

God morgon på er och ha en fin dag, den bästa ?

Influencer-strongerlife-blogg

bild lånad från Pinterest

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.