Stronger Life

Hudvård och skönhet

Innehåller adlinks

 

Idag hämtade jag två paket, ett från Jotex och ett från Skincity. Äntligen har jag fått hem mina produkter från Skincity och ett nytt tillskott också.. jag har aldrig testat en bra bus och är rädd för att bli fläckig eller orange. Men så fick jag tips om denna från James Read som är en återfuktande mist med BUS effekt. Den lämnar en solkyst och så otroligt snygg! Jag är riktigt nöjd med den att jag funderar på att klicka hem även dropparna.

Annars är min favorit hudvård från Paulas Choice med den grymma Ansiktsmasken Renewal Mask, Boost Retinol,  Resist antioxidanter treatment och Nattkrämen Resist Moisturizer Repair

skonhet-beauty-vacker-strongerlife

Jag har många fler produkter från Paulas Choice men det här är mitt senaste tillskott och oj vad värt det är, för min hy mår så härligt bra när jag använder mig flitigt av PC’s hudvård. Och eftersom jag har acne som gärna blommar upp för minsta lilla så är det här den enda hudvården som håller acnen i schack.

Nu ska jag ta en dusch efter mitt träningspass och promenaden hem och sen ska jag vara lite med barnen innan läggdags. Imorgon kommer jag hem lite senare pga ett möte på jobbet, så jag känner att jag vill vara med de.

 

influencer-blogg-strongerlife

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.