Stronger Life

Dagens chock

Shit vad jag fick mig en chock idag och blev rädd. Jag slog upp min almanacka när jag var på kontoret, efter lunch och ser att det står ”SKOLAN STÄNGD” med stora bokstäver. OMG jag har ju skickat iväg ungarna! Paniken rusade över hela kroppen, fick riktigt kalla kårar i några hundradels sekunder och hann se scenariet framför mig, där mina barn sitter förstörda, ensamma och söndergråtna på skolgården, övergivna utan mobil att ringa till mig.. innan jag inser att det var ju fritids, annars hade jag skrivit dit att det var ledigt inte bara att skolan va stängd. Suck och shit säger jag bara.

influencer-strongerlife-mama

En till jobbig grej är att jag tror jag håller på att bli sjuk! Jag har inte varit sjuk på jättelänge men i helgen blev jag väldigt blöt om ryggen då det spöregnade och jag va ute med familjen och hann inte alls undan, det fanns inget val än att bli blöt. Sen satt jag kvar med fuktiga kläder och frös ett tag innan jag var hemma och kunde byta om. Så nu är det något i halsen, känner i bihållor eller näsa eller ögonen, vet inte ens vart. Vill verkligen inte, tänker inte.

Så jag har tagit en ipren, massa c-vitamin för att chocka kroppen och ingefära te. Jag körde träning ändå för så länge jag inte har ont i halsen så kör jag. Man ska aldrig träna med halsont dock!! 
Jag tror mycket på mentalinställning och jag ska inte bli sjuk, det kan lika gärna vara en pollenattack. Imorgon vaknar jag bra ska ni se. 😉

influencer-blogg-power

power-bloggare-instagram-photo

Photos from Pinterest

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.