Stronger Life

Naket ex

Åh vad kul att så många finner kärleken just, som bland annat Carolina Gynning. Jag blev lite nyfiken på vem som kunnat fånga hennes hjärta. Hon har varit en frisjäl den senaste tiden och lever verkligen ett annat liv numera, men samtidigt förtjänar hon ju verkligen att få kärlek i sitt liv så jag gick in på hans konto och …

tyvärr upptäcker man till sin förvåning att hans Instagram är laddat med bilder på hans förra flickvän. De kanske har en jättefin relation med varandra men nakenbilder på sitt ex känns sådär.. ?

Nu vet jag inte vad Gynning själv känner om det här och hur hon ser på det, för hon lär garanterat ha sett det men hon kanske är så fri idag att hon inte alls lägger någon tanke på det. Jag hoppas bara att hon åker på att träffa en snäll man som behandlar henne med respekt och kärlek som hon faktiskt förtjänar, det är allt.

Hur hade du själv reagerat?
Om din nya flamma har ett Instagram fulladdat med förra flickvännen och till och med nakenbild? Nu får man inte visar tuttar och mutta på socialamedier men det är en bild bakifrån där hon är helt näck.
Ja jag vet inte, kanske man inte raderar ett ex bara sådär men samtidigt, vissa bilder tror jag att jag skulle ta bort just för att det inte är så kul att se att man fortfarande är fäst vid bilderna.. minnena finns väl där ändå eller?

kids-barn-familj

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.