Stronger Life

Fit Jeans

Fredag och det innebär vägning, tro det eller ej så missade jag vägningen idag. Glömde det mitt i allt så det får bli till imorgon lördag istället. Jag är lite nervös men det ska bli så kul att väga och se om något har skett. Jag tycker ju att jag ser en massa skillnad på kroppen. Mitt önskemål är att vara på 66,5 kg. Sist stod jag på 66,9 så banne mig att jag ska ligga på 66,5!!!

Jag bloggar ju på två bloggar just nu, kampen mellan Vimedbarn och Loppi är svår, hur kunde ni välja något? Hur vet man vad som passar bäst? Men jag skrev om det på andra bloggen.

Det är aldrig försent, så nu tänker jag testa igen. Kampen att komma in i jeansen ”Fit the jeans” del 1. Jag vet inte hur ofta jag kommer att testa de men inte varje vecka i alla fall, kanske varannan. Vi får se.

Såhär långt har jag kvar haha. Det är en dålig bild men de kom inte ens upp över höfterna. Ligger strax över knäna bara. Och då var det vaderna som tog i… och just vaderna kan man inte ens gå ner i vikt på. Så vi får se hur det här kommer att gå.

 

influencer-blogg-fitness-mama

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.