Stronger Life

MONDAY

influencer-strongmama-stronglife

Hello Monday!

Jag älskar måndagar och att ta mig in till mitt kontor. Sitter med en härligt god kaffe i handen just nu och är redo för en massa härligt jobb att göra. Längtar tills övriga kollegor kommer in till kontoret så att vi kan chitchatta lite om hur helgen har varit. Jag har inte gjort jättemycket speciellt men har väl mest tagit det lugnt, tränat, läst böcker och bara varit. Jag skulle ha tagit mig in till Kungsträdgården för att fota med körsbärsträden men missade det helt. Missade att planera in det i mitt schema.

Hur mår ni när det kommer till måndagar? Känner ni ångest över att det är måndag eller mår ni bra i er vardag? Har ni tänk på vad som får er att må dåligt? Har ni det kul på jobbet, har ni något ni trivs med som ni jobbar med och bra kollegor?

Jag tror man behöver sätta sig ner lite då och då för att checka av läget inombords och tänk på om man trivs med sitt liv. Gör man inte det så kan det vara bra att börja planera vad man kan göra, hur man kan göra det och vad som behövs för att göra en ändring så att man mår bra. Varför ska vi vänta med att må bra när vi är 70 år? Det är väl nu vi lever, det är väl nu vi ska njuta och må bra och inte bara på helgerna.

Jag gör inte mycket efter jobbet, jag åker till gymmet och jag tränar, jag är med mina barn för att jag vill passa på att vara med de så mycket jag kan innan de blir tonåringar och inte ens vill vara hemma längre. Mitt liv är bra, jag trivs på mitt jobb, jag trivs i mitt hem, jag trivs med min man, jag trivs med mina barn och mig själv (jobbar på mig själv varje dag). Och med trivs menar jag, jag vill inte ändra något. Jag kommer säkert vilja ändra det längre fram men just nu är det här det liv jag trivs med att ha. Så snart barnen blir lite äldre är mer resande på mitt schema, mer resande med familjen och vissa bara med min make.

Jobba för det liv du vill ha.

influencer-stronglife-strongmama-workforit-life

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.