Believe in life – Stronger Life

Stronger Life

Believe in life

Hej måndag, soliga härliga måndag. Jag vaknade med så svullna ögon men ändå glad över att få skutta in på kontoret. Är det inte härligt att få träffa kollegorna, få fika lite, få höra om helgerna, få bara vara vuxen och ansvara för annat än bara småbarn. 🙂 Jag älskar kombinationen att vara mamma och bara jag.

Jag tror mycket på att livet blir vad du gör det till. Dröm inte överdrivet och orealistiskt, dröm stort men sträva då efter de drömmarna också. Sikta högt men gör något åt det då. Det finns ju inget värre än personer som har höga mål och drömmar men gör inget mer än att klaga åt sin nuvarande situation.

Upp med de där söta häckarna, rör på er och jobba för det ni vill ha. Det är vi alla värda. Vi har ett liv, en livschans att göra det vi vill, so do it.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.