Sarianne

Tävling Lego

Idag startar jag upp en tävling med Lego från Clickbrick.

billigt lego

För att vara med och tävla svara på frågorna genom att lämna en kommentar. Tävlingen avslutas torsdagen den 27/11 kl 21.00. Vinnaren meddelas kort därefter direkt i bloggen.

  1. Hur många legoprodukter finns det inom kategorin militär?
  2. Lämna en länk till det legot du allra helst vill vinna, berätta även gärna vem du vill ge det till!

Lycka till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Det finns 10 produkter.
    Jag skulle vilja vinna polisstationen till min systerson, han är helt galen i poliser, ett drömyrke, så detta skulle bli en perfekt julklapp till han!

  2. Anette Carlsson

    1. Räknade till 10 produkter

    2. Detta paket med Military tror jag skulle bli en av Lillgrabbens bästa Julklappar i år om jag detta spelet vann. Han älskar att leka med Lego speciellt när gubbar är med i Legot då får han igång sin fantasi och leker som allra bäst.

  3. Anette Carlsson

    Jag skulle vilja ge denna julklapp till en liten grabb som är 3 år och snart 4 år och jag vet att Lillgrabben älskar lego av olika sorter. Hoppas att han kan få den i julklapp för han får nog inte så många julklappar i år.

  4. Irene

    Det finns 10 st produkter. Om jag vinner vill jag gärna ge brandstationen till mitt barnbarn Viggo! Han är det käraste jag har, så jag tillbringar gärna timmar med han och bygger lego!

  5. Emily

    1. Det finns tio stycken olika:)
    2. 2. http://www.clickbrick.se/hela-regementet-p-4.html?cPath=1

    Den skulle jag vilja vinna till min legotokiga dotter som fyller 9 år den 5 december! ! :-))

  6. fruwallen82

    det finns 10 olika paket i kategorin Militär! Jag skulle vinna detta som en härlig julklapp eller adventsgåva (då vi ej ska fira jul hemma och jag anser att barn ska få leka med sin paket när de får dem) till mina båda söner! MELWIN OCH MALCOLM

  7. frida

    hej..
    svar nr 1: 7 st med ordet millitär
    svar nr 2: jag skulle ge det till min son som fyller år på jjulafton så de skulle blir en fin present eller julklapp till honom =)

  8. Hanna

    Hej!
    Jag vill gärna vara med i legotävlingen så här är mina svar.
    1. Räknade till 10 militärprodukter.
    2. Skulle vilja vinna brandstationen till mina barn som snart fyller 3 och 6 år. De älskar båda att leka med lego och detta skulle vara något som de tillsammans kunde leka och ha roligt med. Brandbilar är något som båda tycker är spännande! Fick inte till länken mer än http://www.clickbrick.se men brandstationen finns under kategorin räddningstjänst.