Sarianne

Ännu mer mammamys

mammamys event
Foto: Cecilia Pihl

 

Jag berättade i förra inlägget att det var ett gäng med härliga mammor som blivit inbjudna till gårdagens event, en blandning med olika åldrar och personligheter men som ändå klaffade riktigt bra. Jag har som sagt inte träffat någon av dem sen innan men att träffa nya människor ger alltid en härlig energiboost, har liksom halvsvävat av feelgoodkänsla hela dagen.

Jag följer vissa av bloggarna sedan innan så extra roligt att verkligen få ett ansikte till personerna och jag märkte idag när jag skummade igenom dem att jag numera läser bloggen och hör deras röster till texten, olika dialekter och röstlägen – vilket gör bloggarna ännu mer personliga för mig nu. Vill du ha lite sommarläsning och hitta nya bloggfavoriter så kommer ett helt gäng härliga här: Frank & Jag, Bullermamman, Den tvetydiga mamman, Linda Blom, Belovedfamily, Therese Wickman, Filurmamman, Tvillingmorsan och Prinsmamman.

event mammamys

 

Eventet hölls till på Scandic i Västerås, ett riktigt mysigt hotell, härlig atmosfär och rummet jag bodde i var fräscht och snyggt inrett, hade en hel dubbel för mig själv så jag kunde snarka ikapp med mig själv, vaknade riktigt utvilad imorse.

Elina hade ordnat med behandlingar för oss, jag säger det igen skalpmassagen – mmmmm! Efter att mina behandlingar var klara tog jag mig upp på rummet, läste en tidning och lär hårinpackningen få sitta i ordentligt och tog sen en lång varm dusch innan vi skulle ses för middagen nere i restaurangen. Så härligt att få piffa till sig lite extra, ha klänning och ögonskugga – med mitt yrke blir det mest vardagskläder så uppskattar verkligen tillfällen när jag får klä upp mig lite. Fantastisk mat bjöds vi på också, sparrisförrätt, lamm till huvudrätt och världshistoriens godaste pannacotta, min all time favorite!

tre rätters middag
Foto: Cecilia Pihl

Efter middagen satt vi alla och snacka långt in på natten, om allt mellan himmel och jord, bloggvärlden med dess rent ut sagt vidriga baksida med all dess näthat, flera av mina bloggkollegor råkar ständigt ut för taskiga kommentarer och påhopp. Själv är jag otroligt förskonad mot elaka kommentarer men jag kan inte låta bli att känna med de som får dessa påhopp dagligen. Varför? Det fick mig däremot att bli lite nyfiken på er som läser, vilka ni är, vad ni gillar i bloggen och så vidare. Jag blir glad om ni lämnar en kommentar och berättar om er själva!

toppbloggare
Foto: Cecilia Pihl

Ett gäng härliga mammor, mätta av en fantastisk middag från Scandic, avslappnade efter behandlingar och stans styggaste ögonbryn som plockades av make up artist. Jag drar mig alltid inför att noppa ögonbrynen – tårna rinner, nysattackerna avlöser varandra men Jessie hade en magisk känsla för det där, en liten tår som ville fram var reaktionen och nu banne mig ska jag hålla efter dem också!

Vad är väl ett bloggevent utan en selfie?

mammabloggar
Foto: Elina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.