Sarianne

Tävling: Vinn ett års förbrukning av ReCharge AVSLUTAD

Undvik eftermiddagsdippen – På eftermiddagen är det ofta svårt att vara fokuserad och orka hålla humör och energinivå uppe. Vi vet från undersökningar att ca 85% av kvinnor mellan 25-50 år upplever en energidipp på eftermiddagen. Många av dem använder då – frukt, kaffe, godis, kakor eller vitaminer – för att bli pigga igen.

För att orka mer finns nu Pharbio ReCharge. Med det verksamma ämnet koffein och flera B-vitaminer minskar ReCharge trötthet och utmattning samt bidrar till att öka skärpan och koncentrationen.

ReCharge är ett uppiggande energibrus som innehåller koffein samt en rad olika B- vitaminer. Koffeinet bidrar till ökad vakenhet och koncentration och B-vitaminerna bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Blanda i ett glas kallt vatten och ladda dig själv med ditt bästa jag, när du behöver.

ReCharge hittar du på apotek och i hälsokostbutiker.

NU KAN DU VARA MED OCH TÄVLA OM EN ÅRSFÖRBRUKNING AV DENNA PRODUKT:

1. Svara på frågan: I vilka två smaker finns produkten?
2. Dela tävlingen på instagram, twitter, blogg eller facebook.

Lycka till, tävlingen avslutas 2/5 kl 21.00 vinnaren meddelas i bloggen senast dagen efter, vinnaren kontaktar mig på [email protected], så missa inte att kika in och se om just du blir den lyckliga vinnaren!

Produktens värde: 1357:-

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Britta Högström

    Känns som jag skulle behöva en direkt här! Jag dricker inte kaffe så det här kan bli mitt alternativ när andra tar en kopp… så blir jag lika pigg jag med ;)

    1. Blodapelsin och Äpple/Liche
    2. Gillar och delar på Facebook – Britta Högström

    Önskar alla en ljuvlig vår!