Sarianne

TÄVLING Glossy Box

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

 

Ni har vid flertalet tillfället få läsa om min ultimata mammalyx då min GlossyBox boxar trillar ner i min brevlåda. En av de bästa dagarna på månaden, på riktigt, vara sig du är mamma eller inte – att skämma bort sig en gång i månaden ger livskvalité. Det är därför jag gillar boxarna så mycket sen är det ju extra roligt att få testa olika produkter som man annars kanske inte hade kommit på att pröva, jag har flera nya favoriter genom det här sättet.

Nog med det, ni kanske förstår att jag vill något med det här inlägget också!? Något till er faktiskt. Jag har i samarbete med GlossyBox fått möjligheten att ge er läsare chansen att vinna en 3 månaders prenumeration på GlossyBox.

För att vara med i tävlingen:

  1. Lämna en kommentar där du svarar på frågan varför just du vill vinna en 3månaders prenumeration!
  2. För extra pluspoäng gilla GlossyBox på facebook samt dela detta tävlingsinlägg på din egna facebook eller blogg.
Tävlingen avslutas 27/9 kl 21.00. Vinnare presenteras på bloggen senast dagen efter.

 

Vill du veta mer om vad mina GlossyBoxar har innehållit finner du det här: GlossyBox Augusti 2012, Glossy box Juli 2012, GlossyBox Juni 2012, GlossyBox maj 2012

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Wilma Matthias

    Skulle vilja vinna eftersom jag knappt har något smink i överhuvud taget, sen älskar jag också att prova nya skönhetsprodukter och krämer!

  2. jessica

    Har hört så otrolig mycket om boxen och känns som om det skulle behövas lite fina skönhetsprodukter i vardagen! Man skulle kunna ta vara på sig själv äntligen och på så sätt må bättre! Skulle verkligen vilja vinna den här det skulle vara sjukt betydelsefullt!

  3. Emelie S

    Lite extra lyx i vardagen sitter aldrig fel, smink är något jag inte unnar mig varje dag direkt! Min sambo hade nog uppskattat att slippa en tjej med stora påsar under ögonen och ständigt detta färglösa och trötta ansikte. Så lite lyx sitter som sagt aldrig fel ;)

  4. A-M

    Jag ÄLSKAR Glossybox, vardagslyx och är som lördagsgodis för vuxna! Jag blir som ett litet barn på julafton när jag ser boxen i brevlådan. Jag vill vinna detta åt min kära mor som sällan unnar sig något utan tänker mest på andra, speciellt barnen. Så mycket kärlek och av sig själv som hon ger till andra förtjänar hon lite guldkant på vardagen!

  5. jenny

    Efter ett år av mammapeng, ett år av träningskläder och tofs så skulle det vara en härlig lyx i vardagen med en Glossybox. Har varit sugen länge! Vilken bra start nu när jag börjar att jobba igen. Jag blir den där förskolläraren med det där lilla extra. Håller tummarna hårt! Pretty pretty please with a cherry on Top…åh vad jag vill vinna. Kram

  6. ingela25

    Tänk att få testa denna box. Har sett den på flera blogg sidor.. Men jag är inte en sådan person som köper nya produkter utan håller mig till de gamla som är trygga, fast de är säkert inte de bästa produkterna för mig, men de är trygga. Så att få testa andra produkter och frossa i olika saker gör att man kan hitta nya bra favoriter. Så vore toppen att vinna denna box, med en föräldrapeng lär jag priotera mig ännu mindre.. Kram

  7. anette carlsson

    Jag har precis hittat till din blogg och är gärna med i tävlingen. Blir roligt att läsa din blogg.

    Jag skulle bli jätte glad om jag vann en glossybox för jag har hört så mycket gott om det så jag har funderat att gå med.

    anette

  8. Linde

    Jag skulle vilja vinna eftersom jag som gymnasieelev inte har världens största budget på skönhetsprodukter, och en tremånaders-prenumeration på sådana skulle kännas riktigt härligt och vardagslyxigt!

  9. Louise

    Hejsan! Jag vill vinna för att jag studerar med en fart på 225 % och tycker att jag är värd en tre månaders prenumeration av GlossyBox för allt mitt slit. Jag är sugen på att testa andra spännande produkter än bara det gamla vanliga, men vet inte var jag ska börja – det är en djungel där ute! Så att vinna tre månader med GlossyBox vore precis vad jag behöver :}

    Jag gillar GlossyBox på FB och har delat tävlingen på min blogg! Håller tummarna!
    Kram /Louise

  10. Rebecca

    Hej! Jag är jätte gärna med och tävlar.
    Har gillat Glossybox på fb och även delat denna tävling där.
    Jag har länge läst bloggar av folk som prenumererar på glossybox och idag trillade jag in här.
    Och såg att du hade en tävling. Tänkte att det här kunde va min chans att få prova på detta underbara koncept.
    Jag har aldrig riktigt fått tummen ur för att testa nångång då det är alltid nått annat som satt käppar i hjulet. Och nu har det varit min bil, den rullade över 10 000mil strecket och efter det kom fel på fel! Har lagt 15000kr på bilen sen i maj och det är först nu jag faktiskt kan köra min bil igen. Men räkningarna går före, därför skulle det va underbart att få vinna denna tävling.
    Kram

  11. nathalie

    Åå jag skulle verkligen vilja vinna! tycker att det är så roligt med blogg tävlingar och älskar små fina produkter som man kan känna sig så himla speciell när man använder dem! ;)

  12. Nina

    Jag är absolut med och tävlar! Jag läste faktiskt om Glossybox igår, och blev himla sugen, men mitt barnbidrag räcker inte så långt när det gäller vardagslyx. Jag tycker även det verkar kul att prova nya varor, som man sedan, om man gillar dem, kanske kan investera i. Hoppas jag vinner!

  13. Victoria Gahnström Gustafsson

    Hej!
    Är just nu mamma ledig med min lilla pojk på 4 månader och njuter av den vackra hösten som börjar visa sej i träden här ute i skogen.
    Skulle vara härligt att få prova Glossy box då man just nu känner sej mer som en mjölkko med ständigt håraavfall!!=D
    Har självklart gillat och delat på Facebook, vilket jag oxå kommer göra med de fina grejer man får teta i glossy-boxarna om man vinner.
    Hoppas hoppas hoppas!
    Mvh
    Victoria!

  14. Malin Gustfsson

    Hej!
    Jaga skulle SÅ gärna vilja vinna glossyboxen, då jag spenderat månader på sjukhus och vill göra allt för att komma tillbaka till mitt vanliga jag. Försäkringskassan bidrar inte till något Glossy-life :-(.

    Kram MG

  15. Linda Koski Wikström

    Åh, detta vore perfekt för mig. Är kvar i slentrianet – gamla bekväma märken och behöver en liten uppfräschning känner jag. Perfekt nu på hösten när huden blir så där härligt blek (not!). Håller tummarna!

  16. Micke

    Det låter som en perfekt present till min tokiga flickvän som
    är helt galen i smink osv.
    Hon går alltid runt och drömmer inne i butikerna
    och jag vet hon följer massa bloggar.
    Jag skulle verkligen vilja ge henne detta så slapp hon drömma så..

  17. Lovisa

    Hej hej :)
    Jag vill vara med och försöka vinna preminationerna på glossyboxen.
    Jag vill vinna för att jag tycker att jag är värd att bli lite bortskämd och överraskad med något roligt och spännande. Jag tycker man allt för ofta går ut till brevlådan där man bara hittar reklam eller någon halv intressant tidning. Aldrig är det något spännande brev som trillar ner som man hoppas på varje gång man ska öppna, därför vill jag vara med och försöka vinna för att få lite extra glädje i gång i månaden :)
    Kran!

  18. Sophie

    Jag har gillat och delat på facebook!

    Min motivering:

    Lite lyx i vardagen är vad jag behöver,
    men som student blir det inte många kronor över,
    Med Glossybox skulle mitt badrumsskåp vara i goda händer,
    och jag kan med spänning kanske vänta på att något roligt i brevlådan anländer…

  19. Angelica

    Två små söta barn gör att höstens snor sliter lite extra på en nattvakanden mor. Ett hus med fix och en massa barnbus blir det ingen lyx. Detta skulle sitta fint helst då tänder liten få och jag känner mig sliten som få!

    Gillat!

  20. Malin

    Varför jag vill vinna?
    Jo, vad passar bättre nu i hösttugget än denna tävling? Jag älskar skönhetsprodukter/smink, men
    För en arbetslös är de svårt att få pengarna att räcka till det man vill ha :(
    Jag gillar sidan på Facebook.

    Hoppas jag har turen på min sida :)
    Kram!

  21. Katja H

    Hej!

    Jag är gärna med i din fina tävling :)

    1. Jag skulle vilja vinna en 3 månaders prenumeration hos Glossybox för att vad jag har förstått så är det här Sveriges ”MOST WANTED BOX” just nu, med lyxiga produkter som man kanske inte annars skulle kosta på sig. Jag har ju gått ett tag och funderat på om jag ska joina ”Glossybox-vågen”, det vore ju perfekt att kunna få testa i 3 månader och sen är man väl fast, haha :)

    2. Glossybox gillar jag sen förut på FB!

  22. Anna Lundkvist

    Är en just nu ganska sliten kvinna rent själsligt och skulle behöva muntras upp med lite lyx och flärd i tillvaron. Därför hoppas jag på en vinst här

    Gillar redan på fb och har delat inlägget på min sida.

  23. Johanna Sundkvist

    Skulle vilja vinna detta för känslan av vardagslyx, att man har något att se fram emot varje månad och möjligheten att testa på så mycket nytt smink :)

  24. Melina

    Har hört så väldigt bra om glossybox, men har inte riktigt vågat skriva upp mig på en prenumeration, då jag inte vet hur bra det är. Detta skulle vara ett tillfälle att unna mig lite lyx och förhoppningsvis tycka att det är värt att fortsätta få en överraskning i brevlådan varje månad. Då har man ju något att se fram emot varje månad = motivation :-D

  25. cecilia

    Jag är studerande och då räcker inte pengarna till lite vardagslyx! Skulle blivit så glad om jag vunnit! Har hört mycket bra om GlossyBox och har länge velat testa det!
    Gillar på FB

  26. Josefin -Happy Days-

    Underbar tävling med guldkant, precis vad jag skulle behöva i min vardag nu som nyseparerad småbarnsmamma då vardagen är allt annat än en dans på rosor… Jag har gått från familjeliv i nybyggt hus till lägenhet och varannan vecka liv. Att få prova på GlossyBox med lyxiga produkter skulle ge mig mycket glädje mitt i allt och att skämma bort mig är precis vad jag behöver nu men inte vad ekonomin räcker till.

    Jag gillar så klart GlossyBox och håller mina tummar!

  27. Elin

    Hej! Jag vill vinna för att jag älskar smink och andra saker. Jag har ganska nyligen upptäckt hur roligt det är och har ännu inte samlat på mig så mycket saker som jag vill. Delar på facebook tävlingen

  28. Jennifer Lidström Eriksson

    Vill gärna vara med i tävlingen! Har gillat på FB och länkat till detta inlägg på min blogg (jenniferleeriksson.wordpress.com)

    Motivering:
    Är arbetslös och bor tillsammans med min pojkvän och vår hund i Göteborg. På grund av att jag inte har något jobb, så lever vi på min killes lön. Vilket gör att det känns så himla onödigt för mej att vara självisk och slänga ut de pengarna på grejer bara till mej. – Resultat: använder smink som jag förut skulle slängt för länge sedan.

    Skulle verkligen kännas så sköönt att slippa använda de där gamla sminket, och framförallt, slippa använda pengarna, som egentligen är min killes, till skönhetsprodukter för mej.

    SÅ vill verkligen vinna detta, Vardagslyx förgyller dagen!

  29. Thina

    1. Jag skulle gärna vilja har tre månads premunation på Glossybox, på de senaste fyra åren har jag bara köpt ett nytt läppglans till mig själv och jag behöver inspriation för att börja använda mer än läppglansen
    2 har delat på FB

  30. Mathilda

    Jag vill gärna vinna denna prenumeration på tre månader för att i sommar ska jag åka till mitt drömland USA på språkresa och jag måste spara ihop 13 000 själv! Jag måste vända och vrida på varenda krona och jag kan knappt köpa någonting och smink och skönhetsprodukter kommer absolut sist på min lista nu! Det skulle ju vara helt fantastiskt om jag skulle få hem en låda med massa skönhets godingar i postlådan VARJE MÅNAD! Du skulle spara mig massa pengar och jag skulle bli helt otroligt överlycklig!!! PS. Gillar ditt unika namn! :)

  31. Elina andersson

    Jag har gillat på fb med namnet Elina andersson.
    Jag vill vinna för att jag skulle vilja ge detta till min bästa mamma.
    Hon är jättesnäll och hjälper mig varje dag med min häst, kör mig och betalar allt till mig och mina ponnyer. Nu vill jag ge något tillbaka till min mamma. Så det skulle vara kul om jag vann så jag kan ge någonting tillbaka till min mamma.
    Kram Elina

  32. Sofie Altuntas Lindholm

    1. Motivering
    När lönen inte räcker till för lite lyxig shopping,
    ja, dà kan man tävla och ha en förhoppning,
    med härliga GlossyBoxar som Sarianne lottar ut,
    skulle vardagsgráheten äntligen fá sig ett slut,
    för visst skulle det göra gott en regnig höstdag,
    att fà snygga till och fräscha upp sina kvinnliga drag,
    det är tack vare GlossyBox’ givmildhet ,
    som jag nu kan ägna mig àt min skönhet,
    naturligtvis gillar och delar jag pà tävlingen pà Facebook,
    och hoppas nu pà lite behövlig lyx för en fräsch kvinnlig look,

    2. Delar pà FB-logg (Sofie Altuntas Lindholm)
    http://www.facebook.com/sofie.lindholm.61/posts/412339098829839

  33. Elsa

    Skulle jättegärna vilja vinna denna tävling! Min mamma gör så himla mycket för mig; hon stressar på jobbet, fortsätter med att laga mat och städa här hemma, hon skjutsar mig till kompisar när jag vill och gör mig alltid på så bra humör! Det skulle vara jättekul att ge henne något speciellt som denna box.

    Kram :)

  34. Cecilia Svensson

    Jag har läst en massa om GlossyBox i din blogg och bara fullkomligt älskar konceptet. So
    Fattig student har jag i te tagit steget att unna mig det själv än bara!

  35. cajsa

    Skulle vara så kul att vinna. Att gå sista året på gymnasiet med mycket press och
    stress så vore det kul med något positivt som blir som en morot och fortsätta kämpa!
    Jag tycker det är viktigt med morötter =) haha

  36. Julia

    Jag har länge funderat på att prenumenera på glossybox eftersom Victoria Törnegren har skrivit massa bra om det. Men tyvärr har jag inte prioriterat mina pengar på det…

    Jag vill nu vinna för att testa och för att förhoppningsvis få hitta en ny hårprodukt som jag gillar! KRAM

  37. Miss Tess

    Oooh, en tävling jag verkligen vill vara med i och VINNA såklart. Som mamma är det lätt att bortprioritera sigsjälv och speciellt då man lägger fokus på annat som barnet, renovering, mm. Skulle vara så härligt och kul att få testa nya produkter, love it.

    Håller mina tummar.

  38. jennifer

    Jag skulle vilja vinna en 3 månaders prenumeration för att ge till min mamma. Vem älskar inte att se sin mamma glad? Jag skulle vilja överaska henne med detta och då skulle hon bli SÅÅÅ glad! Mamma skulle behöva piffa upp sig lite och detta skulle passa perfekt!!

  39. Johanna Lemon

    Detta vore drömmen att vinna.
    Kanske skulle jag sluta gå i mina mysbyxor och se ut som 7 svåra år och ett nödår.
    Eller som dottern säger Mamma du kan inget om mode :0
    Håller tummarna så kanske jag oxå kan få lära mig lite om vad som är modernt eller inte :)

    P.S Har gillat och delat ;)

  40. Hanna

    Vill testa uppleva extra lyx i vardagen
    Skulle verkligen förgylla vardagen.
    Vem vet, man kanske fastnar för detta lilla extra att få utvalda produkter hem i brevlådan.

    Gillat och länkat på FB.

  41. Alexandra

    Jagr jätte gärna med och tävlar om denna! Jag skulle vilja vinna denna till min flickvän, jag skulle verkligen vilja ge henne någon speciellt och detta skulle verkligen passa utmärkt! Jag gillar på fb: Alexandra tkauc

  42. Lina

    Åh jag skulle verkligen vilja vinna detta :) Jag behöver verkligen nytt smink och nu när jag ska börja jobba igen och man vill ju se ut som den snyggaste flygvärdinnan ha ha ha….så jag behöver verkligen en uppfräschning :) Så man kan sminka bort alla trötta påsar under ögonen som man får som trött o sliten småbarnsmor och kunna se lite piggare å fräschare ut. Hoppas å gillar såklart dem på FB :)

  43. Johanna Kenas

    Detta skulle vara den ultimata vinsten för mig! Har tidigare varit jätteintresserad av hudvård och glamour men har förlorat mig i småbarnsdjungeln och har inte tid att shoppa för att hitta rätt produkter heller. En GlossyBox-prenumeration skulle bli ett steg tillbaka till glamouren i vardagen, något som jag verkligen längtar efter.

    Gillar och delar på min Facebook. :)

  44. Dilan Dilir

    Hejsan! Jag skulle vilja vinna för att jag sällan testar nya produkter och det för att jag oftast inte vill riskera lägga pengar på något som kostar 200 kronor och inte gillar det , 200 kronor är mycket för mig eftersom jag bara får studiebidraget som är 1050. Detta skulle vara perfekt för mig! :)

    [email protected]

  45. Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset

    Varför jag vill vinna?
    Enkelt!
    Har länge velat testa, men vill gärna testa innan.
    Vi är ingen familj med ”pengar över”, så ska jag börja prenumerera på Glossy Box vill jag gärna testat innan så jag vet vad jag kommer få (på ett ungefär).
    Så vinner jag tre månaders prenumeration så lutar det starkt åt att jag kommer fortsätta min prenumeration/förnya efter de tre månaderna. :)

    Skulle vara trevligt att få ett paket med lite lyx bara till mej. :)

    Delat på facebook! :)

  46. sofia

    Jag gillar på facebook.
    Jg vill vinna för jag tycker lite synd om mig själv. min sambo var ut och var otrogen när våran son var 7 vakor gamal. så jag blev ensamstående med honom… jag förtjänar lite lyx efter den här sommaren..

  47. AnnaKaize

    Uuuunderbar vinst! Som halvgammal tonårsmamma försöker jag ta tillvara på varje tillfälle tt glamma till vardagen lite. Det kan t ex innebära full makeup o höööga klackar även om jag bara ska till Ica och handla mat. Tro mig- det är mycket roligare att handla toapapper när man känner sig fin:)
    En Glossybox vore såklart det perfekta verktyget för att hjälpa mig i denna jakt på glamour i vardagen, så därför hoppas jag att jag har turen på min sida. Gillar på fb som Anna-Karin Näström eftersom jag heter det. (Eller egentligen inte för prästen skrev ett bindestreck av misstag o sen dess är jag fast med detta halvtöntiga dubbelnamn. Helt oglamoröst, o bara det är väl en anledning att vinna, eller hur? ;)

  48. Pappa M

    Jag skulle vilja vinna denna tävling för att ge bort till min fru. Hon kämpar otroligt varje dag med att hålla barnen både rena och glada medan jag tvingas sluta med en del övertid på jobb. Hon förtjänar lyx i vardagen och är en riktig succer på skönhetsgrejer. Tyvärr unnar hon sig sällan något så denna vinst vore perfekt!

  49. EN MÖLNBOBOS LIV - TRE BLIR FYRA

    Jag är gärna med och tävlar. Har provat glossybox på mammabloggalan men har inte fortsatt prenumerera. Just nu i väntan på liten så drar vi ner på alla möjliga kostnader och det motiverar inte att jag har en glossybox. Vore så härligt att få prova på i tre månader. Vilken mamma/blivande mamma lyx.

    Har såklart tipsat här

    http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/09/18/glossy-box-279/

    Gillar på FB, Anna Karlsson

  50. Maja

    När man upplever att det är lyx att gå till mataffären utan ungar, då är det dags för förändring tycker jag!! Man förtjänar nåt bättre, även om mammayrket är det bästa som finns!! Så varför inte en vardagslyx som Glossy Box erbjuder!!
    Det är vi värda!!

  51. JessicaS

    I min brevlåda ligger vanligen bara räkningar. Tänk att istället hitta ett paket från Glossybox varje månad?! Det skulle verkligen liva upp mig iden tråkiga vardagen!

  52. Jessica

    Jag vill vinna det här för jag älskar överraskningar! Och tänk så spännande det kan bli att få en Glossy Box i brevlådan varje månad! Så roligt! :-)

  53. Sari Andersson

    Absolut vill jag vinna, väntar ju varje månad när det plingar i telefon
    du har ett paket att hämta, från Glossybox <3

  54. Jenny

    Varför jag vill vinna 3 månaders prenumeration på glossybox? Skulle absolut inte tacka nej till lite lyx i vardagsstressen :) Har läst så mycket om boxarna så skulle vara kul om man fick testa :)