Sarianne

Glossy Box juni 2012

Yes, Glossy box juni 2012 har nu hittat fram även till mig!

Min box innehöll:

Murad – Skin Perfecting Prinmer – Dewy Finish
2-in-1 primer som inte bara jämnar ut huden och ger den en strålande glöd och lyster utan även förbättrar hudens struktur och spänst samt minimerar porer.
Första intrycket: bra behändig flaska, aldrig testat så det ska bli jätteroligt.

Depend – Snabbfärgning för fransar och bryn.
Färga dina fransar eller ögonbryn på ett par minuter med ett resultat som håller flera veckor. Gör att du altid ser fräsch ut – på morgonen, när du sportar, solar eller badar.
Första intrycket: Det här har jag heller aldrig testat men om det är någon gång som passar perfekt så är det just under sommaren. Det kommer bli redan till kvällen.

Anatomicals – SPF Lip Balm
Från det engelska märket Anatomicals – käns för sina uppseendeväckande namn – kommer här ett lätt färgat, fuktgivande läppglans med SPF och söt körsbärsmak.
Första intrycker: Doftar verkligen körsbär, det absolut värsta jag vet bland olika läppglans är tendensen att de blir klibbiga och håret fastar när det blåser, första testet känns denna inte alls klibbig på det sättet, hoppas första intrycket är rätt.

Od Molly – ”Sun-Day” Sun-Care facial SPF 25
En härlig, lätt ansiktskräm som absorberar snabbt och återfuktar huden. Innehåller en kombination av filter som effektivt skyddar mot solens UVA- och UVB-strålning.
Första intrycket: Doftar bra, lätt att applicera och flaskans utseende tilltalar. Även denna perfekt inför kommande resa och även om Sverige fortsätter att visa upp detta trevliga väder.

Moroccanoil – Original Oil Treatment & Light Oil Treatment
Orginalet av hårbehndlingar med arganolja. Tar bort friss, reder ut, bygger upp styrka, samt ger glans och mjukhet.
Första intrycket: Köpte en liknande produkt i veckan just för att få lite ordning på håret, har även två döttrar som är riktiga trasselsuddar så ska bli spännande att se om denna håller vad den lovar.

Femme natural Boost – Bonusprodukt
Innehåller juice från grapefruit, apelsin, lime, acerola och acai samt extrakt från guarana, ginseng och ingefära, blandat med naturligt koffein från gröna kaffebönor.
Första intrycket: har kikat på denna ett par gånger mest för att jag tycker burken/flaskan är så fin så blir kul att testa nu om smaken är god också.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.