Veckovild – Rebecca Dufwall

Rebecca Dufwall

Veckovild

Idag har vi hunnit med lite mer än igår. Kim har klippt gräset, högtryckstvättat verandan på baksidan och jag har städat våra förråd i uteboden. Fullt ös med andra ord! Älskar när det finns saker att göra. Jag har även hunnit med att städa inomhus, alla leksaker har fått flytta upp i Nellies rum nu, det blir så himla rörigt när halva hennes rum är på nedervåningen. 

Den fina vinsten vi vann från Jollyroom har kommit på plats i Nellies rum, tänkte visa er imorgon. Just nu står allt still här inne, vi har nog med utsidan även om jag skulle vilja fixa massor här inne, men utomhus först. På söndag hoppas jag att trappan blir klar där ute sen ska vi beställa räcket på söndag också när vi hunnit räkna ut hur många räckespelare vi behöver. Kommer bli så fint! 

Det är verkligen så himla mycket som är i rullning nu, även dopförberedelserna har gått av stapeln – dopkorten är klara! Jag orkade inte göra dopkort själv denna gången så jag har faktiskt beställt men jag blev supernöjd, ska visa er såfort de kommer hem. 

Jag var helt säker på att det var torsdag idag men det är ju redan fredag. Märks att semestern är i full gång :) 

 Nicoles första selfie ;)  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.