Uttråkade! – Rebecca Dufwall

Rebecca Dufwall

Uttråkade!

Idag har både jag och Nellie varit så uttråkade men ändå har vi inte orkat göra något. Massa filmer har rullat hela dagen medan vi vilat och småätit för att inte få magen helt tom. Knäckebröd, vittbröd, vatten, blåbärssoppa och en pannkaka har damen fått i sig idag utan att få upp något. Håller tummarna att det vänder nu. I övrigt är hon pigg vilket känns som ett bra tecken :) Strax dags att krypa ner i sängen för fröken och jag hoppas på en bra natt så Kim snart kan flytta upp till oss igen. Så ensam att gå och lägga sig när man är van att gå upp tillsammans efter tv tittandet! 

Klarar jag och Kim oss inatt också så räknar jag nästan med att vi klarat oss denna gången! Behöver verkligen ha den turen nu, bebis trycker på mer än vanligt så jag väntar mig en bebis snart. Kan inte förstå att vi vilken dag som helt är fyra! Inte hunnit tänka den tanken ännu, dagarna går så otroligt fort. På Lördag är det BF men jag hoppas att jag får gå över påsken så vi kan fira påsk och jag återhämta lite energi efter denna veckan som varit! 

Just nu har jag ingen panik alls att få ut bebis, går gärna över tiden med nöje. Känner mig inte riktigt färdig ännu även om jag så gärna vill ha dig på utsidan! Helt plötsligt är jag inte alls trött på magen och skulle kunna behålla den i två veckor till om man bortser från värken i revbenen! 

   

     

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Viktoria.J

  48 timmars regeln finns av en anledning. Man kan bli smittad även utomhus och hur kan du veta att ni inte möter någon på er promenad runt kvarteret??!! Ingen stor grej för dig kanske men det finns människor, barn, gamla med olika sjukdomar och nedsatt immunförsvar som kan dö av en vanlig magsjuka. Om ni nu är såå uttråkade så ni måste gå ut trots magsjuka varför inte bara gå ut en sväng på er gård eller veranda??? Magsjuka är ju dessutom ganska oberäkneligt så det känns väldigt oempatiskt även mot barnet att vara ute och gå med ett barn som plötsligt kanske behöver både spy och gå på toaletten snabbt….

  1. Johanna

   Haha snacka om “viktigpetter” Seriöst lägg energi på annat än o klaga. Varför ens kommentera detta?Tror allt att Rebecka vet vad hon gör.

 2. Emma

  Har du glömt att det är 48 h regeln som gäller?! Magsjuka är luftbärande och så har du mage och klaga på andra och hålla sig hemma men så går ni själva ut! Smart drag klagomaja

  1. rebeccadufwall

   Det måste jag nog missat ;) Ett varv runt kvarteret ? Haha sorgligt va illa det måste vara att ge ett barn lite frisk luft. Vi har ju liksom inte besökt stan precis ;) hoppas du inte bor i närheten då kanske Nellie har smittat ner er också!

  2. Danijella

   Onödig kommentar “Emma”. Om man är något funtad bör man förstå att Nellie inte skulle smitta någon på lilla promenaden, om inte ens mamman och pappan blivit smittade ännu… Hua!