Rebecca Dufwall

Underbara helg 

Vilken fantastisk helg vi fick på hemmaplan innan resan till gran canaria! Lördagen spenderade jag på stan med mina tjejer medan Kim körde enduro. Vi fikade och shoppade det sista inför resan, tjejerna fick nya nattlinnen och lite annat smått och gott! Kvällen spenderade vid med goda vänner och god mat tills barnen blev så trötta att allt slutade i gråt. Vi tog bilen hem och-element familjen fick lång sovmorgon, Nellie slog rekord och sov till 10:00, trött tjej! 

Vi vaknade till en söndag med strålande sol, så himla underbart! Vi packade och fixade innan vi åkte till Stadsparken för lite häng i lekparken! 
Vi hann även med lite sista minuten shopping, tjejerna behövde varsin handduk och fick välja varsin inför resan. Nicole valde självklart Elsa som är hennes nya favorit och Nellie massa andra prinsessor! 


Väl hemma spenderade vi eftermiddagen utomhus, jag tvättade min bil invändigt och utvändigt så nu är den ren och fin när vi kommer tillbaka hem. Jag hann även med att fixa vårfint i hundgården och plocka skräp i trädgården som blåst runt efter vintern. Älskar verkligen att vårstäda och göra fint! 

Barnen fick även påskpynta lite på sina rum, vi tjuvstartar lite även att vi är borta en vecka nu! Kul att komma hem då tycker jag. 
(Ytterst sällan jag använder mobilbilder men det får duga idag) 


Kvällen avslutades med grillat hemma hos oss, Kims syster och hennes man kom på middag sen dök mamma och Roger upp på oväntat besök! Har jag sagt att jag älskar oväntat besök? Det gör jag! 

Självklart dukade vi upp till dem också och det blev en riktigt mysig söndagskväll med grillat och jordgubbar och glass till efterrätt! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.