Rebecca Dufwall

Tisdagsmys

Idag vaknade vi strax efter 8. Jag har mått så fruktansvärt dåligt i natt, ont i magen, fruktansvärd yrseln och så grymt illamående. Har nästan legat och väntat på att få kräkas men så blev det inte! När jag vaknade var yrseln fortfarande kvar och jag har nästan känt mig bakfull hela dagen, konstig känsla!
Trots detta åkte vi till mormor för god sconesfrukost och mys.
Vid kl.11 åkte vi hem igen för att göra lite nytta, Nellies rum har varit kaos. Leksaker överallt och dåligt med förvaring så tidigare i veckan köpte vi stora plastlådor att ha under sängen. Så nu ligger alla docksaker i den ena och pussel/spel i den andra :) så mycket bättre ordning. Det blev även roligare att leka nu när hon hittade alla saker på ett ställe. Efter vi städat/sorterat valde hon att leka med Barbiesakerna, så boxen med alla små klänningar, skor och tillbehör åkte fram och ut på golvet :) När hon lekt färdigt fick hon även städa upp efter sig, helt rätt enligt mig. Man ska lära sig städa efter sig men självklart kan jag hjälpa till men idag gick hon sköta det helt själv och efter lite tjat var sakerna upplockade och både mamma och Nellie nöjda.
Vi packade badväskan och åkte till badhuset för att busa och bada lite. Min fina vän Sofia var med och höll oss sällskap bland alla andra tusen barn och föräldrar :) En timmes bad med fullt ös sedan fralla och glass till fikat. En nöjd och glad tjej såhär innan nyår! Endast 10 min powernap för tösen i bilen idag så somnade hon ovaggad till sömns, så skönt med sånna dagar också. Även stt jag hann somna innan henne även idag ;) Inte lätt att vara småbarnsmamma och snart höggravid! Skulle lätt kunna sova samma tiden som Nellie, utan problem ;)
Ha en härlig kväll!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.