Rebecca Dufwall

Renovering

Det är dags att lägga benen på ryggen nu! Sommaren är slut och dagarna att kunna bara ute och renovera börjar bli få. Vi har så otroligt mycket vi behöver göra ute fortfarande men vi får se vad vi hinner med helt enkelt. Räckespelarna har ännu inte kommit, vilket förvånar mig. 

Leveransen har blivit delad utan att jag blivit informerad om varför. Har de inte kommit innan onsdag får de göra något på priset då jag inte tycker att det ska behöva ta två veckor, varav en av de veckorna har jag väntat på ett svar vad som hänt med min leverans! Väntat en helt vecka utan att fråga ännu en gång vad som händer, gav dom en chans att rätta till problemet på ett bra sätt med en bra ursäkt men inte ens det ! 

Nog om tråkigheter! Medan Nicole sovit middag har jag skrapat och tagit bort kitt på glasverandan, så pilligt! Men det kommer bli så fint när det är klart. I slutet av denna veckan ska allt kitt vara borta och glasverandan renskrapad. Förarbetet är så trist men ack så viktigt för att det ska bli riktigt bra. 

  
Det kommer bli sån skillnad när glasverandan fått sig ett ansiktslyft. Sen kommer det underlätta att slippa ta tag i detta nästa år när vi ska måla om huset. All renovering tar ju tid så det känns bra att ha en sak mindre att göra nästa vår och sommar! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.