Rebecca Dufwall

Nellies rum 2012-2015

Även Nellies rum har ändrats antal gånger sedan vi flyttade in i huset och tro det eller ej men nu är rummet under renovering igen, denna gången en mycket större renovering där väggarna fått nya gipsskivor mm. Alltså ingen mer panel! Även taket skulle vi bytt men vi väntar med det och tar alla taken på samma gång istället! Så lite färg får duga i taket tills dess. 

2012  

2013  

2014/2015   

    
Sist bilden är när vi precis påbörjat lite rivning (här har vi även bytt rum med vårt gamla sovrum) 


2016

  

  

    
 
Hittills har vi fått upp alla gipsskivor på väggarna, spacklat och slipat. Slipat och spacklat fönsterbrädor samt målat de tre gånger. 

Framåt väntar dörrfoder som ska slipas, spacklas och målas. Taket ska fogas och målas om. Väggarna ska tapetseras och målas. En fondtapet ska upp och höga golvlister ska göras. Som sagt en hel del kvar att göra och sjukstugan sätter käppar i hjulen! Det kommer iallafall bli riktigt fint :) 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennyjenny

    Vilken fin inredning! Har fortfarande inta tagit tag i sonens rum (han är 19 månader nu) för det står en extrasäng i hans rum vilket begränsar utrymmet för något annat. Älskar verkligen det fina trägolvet!

    1. rebeccadufwall

      Åh jag som älskar att inreda! :) hojta om du vill bolla idéer! Tack, ja vi slet bort alla platsmattor och slipade de gamla golven under! Slitsamt med så värt det :)