Rebecca Dufwall

När mardrömmar blir verklighet! 

Natten fredag – lördag sov jag så galet dåligt, hela natten var jag besökt med mardrömmar. Minns inte när jag hade mardrömmar sist, så längesedan! 

Mardrömmen som blev till verklighet på ett något annorlunda sätt! 

Det började med att ett högt lägenhetshus renoverades och längst upp skulle de hänga dit en inglasad veranda med en sådär stor lyftkran. När glasverandan vart på plats gick det galet med kranen och den stora järnkroken fick sving och flög rakt in i ett annat hus. I farten fick den med en liten pojk. Hans mamma lyckades fånga honom och pojken klarade sig! 

Allting gick så fort och helt plötsligt dök Nellie upp från ingenstans och dwn gigantiska järnkroken träffade henne i ryggen och sedan föll hon 100 meter rakt ner i ett betonggolv! 

Vaknade av att jag tårarna rann på mina kinder men att få vakna upp och känna att det där bara vart en dröm var helt fantastiskt! 

Hela drömmen blev inte sann men på något sätt tror jag att den ville förbereda mig på något hemskt. Dagen efter drömmen somnade min morfar in! 

Livet är så skört och just nu orättvist! Både jag och Kim har förlorat en släkting denna månaden. Det är så himla tungt just nu. Vi lever i en lite bubbla och stundtals rinner tårarna på kinderna! Livet måste få fortlöpa men innan dess ska vi sörja ordentligt. Allt känns bara så overkligt ännu och man förstår inte. 

Nu ska jag karamas med familjen! Ta hand om varandra

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.