Rebecca Dufwall

Mysdag inomhus 

Idag har regnet sköljt från himmelen, så vi har spenderat dagen inne! Nellie och jag startade dagen med att kika på Askungen III medan Kim tog med Envy till veterinären och klippte klorna (det värsta han vet), stackars kim kom hem med en fläskläpp trots att de varit hos veterinären. Att klippa klorna själv på honom är inte att tänka på! 

Nellie som saknat sin bästa kompis dessa dagar vi varit borta skulle leka med henne direkt. När barnen tröttnat på leksakerna blev det fika och sedan gjorde jag lite trolldeg som dom kunde pyssla med – alltid uppskattat! Man får hitta på massa roligt inne när vädret är tråkigt. 

För oss stora blev det en slappdag idag, inget städ eller fix på huset alls, hoppas verkligen på bättre väder imorgon så vi kan tvätta altanen och fixa lite ute. Men lite nytta har vi gjort idag ändå, pysslat ihop Nicoles fottavla, hämtat massa på posten, betalat räkningar och beställt tårta till dopet, den kommer bli så himla fin. Mer om dopet kommer komma i veckan, nu börjar alla förberedelser inför den stora dagen! 

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lollo

    Hej ! Såg dom blåa jeansen du beställde från Tara. Dom sitter så himla snyggt på dig !! Tänkte faktiskt beställa ett par likadana, men under vilken storlek du valde ? Tack för en fantastisk blogg, kramar !

    1. rebeccadufwall

      Tack för fina ord :) jag har 25 på mina men skulle kunna haft 24! Hoppas du hittar i din storlek :) kram