Rebecca Dufwall

Man tager vad man haver! 

Jobbhelgen är över, jag och barnen har haft en ledig dag! Man är alltid så grymt seg när man jobbat helgen. 

Vi startade dagen med frukost och en sväng framför Netflix tillsammans innan vi klädde på oss för att ta en promenad till Laeryd och kika på hästarna. Det blev en lite längre promenad än jag tänkt men det gick bra ändå! Nellie cyklade och Nicole knatade på en bra bit innan hon bad om att få åka vagn. Solen strålade så det passade perfekt med en härlig promenad! 


Väl hemma igen rotade vi igenom frysen. Vi håller på att rensa ur och äta upp allt som ligger där inne, så enkelt att bara köpa nytt men nu blev det faktiskt av och vi har inte mycket kvar! Ska bli så kul att få fylla på med nytt snart igen. Bli bättre på att inte slänga mat har vi också blivit! 

Så till lunch blev det potatismos med skinksås och kokta morötter och blomkål! Maten fick tummen upp av Nellie och då ska man vara sjukt nöjd om såsen duger till henne haha! Det smakade faktiskt riktigt gott, ibland är det roligt att testa nya kombinationer och det får man allt göra när man rensar kyl och frys.

Efter lunchen kom granntösen över på lek och jag slängde ihop en teolldeg till barnen så de kunde dega lite, uppskattat även av Nicole en stund! 

Koncentrerade töser! 

Eftermiddagen fortsatte med lite snabbstädning och gos med Nicole innan Nellie kom hem och det vart dags att laga middag! Ännu en gång rotade vi i frysen, denna gången blev det hemmagjord panerad spätta, potatis, kokat morötter och ”skolans” kalla fisksås, så gott! 

Trötta barn och trötta föräldrar är vi idag, barnen är sövda och vi andra sitter i soffan och hämtar krafter till kvällens träning! Idag är det mage och rumpa som gäller. Hoppas innerligt att inte vakna halvdöd imorgon som jag gjorde sist jag tränade magen…..

Hoppas ni haft en härlig måndag också!

Godkväll 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Denise

    Kan du inte göra något inlägg där du visar ungefär hur ett träningspass för dig kan se ut? Hade varit kul att se! :)