Rebecca Dufwall

Kroppen efter gradivitet nr.två! 

Nu är det snart tvåmånader sedan vår andra ögonsten kom till världen! 

Som ni kanske vet bryr jag mig mycket om min kropp, jag VILL och SKA vara nöjd. Jag är redan nöjd att jag ser ut som jag gör efter två graviditeter. Ingen slapp hud och bara goda möjligheter att komma tillbaka till min tränade kropp när jag väl får börja träna igen. 

För MIG är träning viktigt, att unna sig det gynnar hela min familj. Jag blir piggare, orkar mer med barnen, har bättre tålamod och är en bättre mamma, helt klart!  ALLTING handlar inte bara om kroppen utan även om hur mycket bättre människa jag blir när jag får träna! 

För att träna behöver man inte ha EGENTID, utan träna med barnen! Om ni vill kan ni följa mig här och min träning tillsammans med barnen :) om ca 1 månad kommer jag testa mig lite försiktigt vad kroppen är redo att göra och barnen kommer vara med! 

Man behöver inte bli låst bara för att man har barn! 

 Knappt ett dygn efter förlossningen 
Nästan två månader efter  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Wow wow wow!! Vilken förändring på så kort tid! Måste få fråga vart du köpt de fina svarta trasorna? Ser perfekta ut för den gravida magen! :-)

  1. rebeccadufwall

   Ja men fortfarande en bit kvar :) höfterna behöver ett par löprundor haha! Tror jag köpte dessa på gekås faktiskt! Jättesköna :)

 2. Denice

  Du gör så rätt så. Huvudsaken är att du är nöjd! :) vilken kula du hade efter förlossningen. Min mage var mer degig. Beror de på om man snittat tro?
  Tack för en bra blogg! Kram

  1. rebeccadufwall

   Precis :)
   Man blir ju lite mer svullen vid snitt och det tar ett tag innan svullnaden lägger sig :) minns inte om jag var lika svullen med Nellie efter snittet! Tack snälla :) kram