Rebecca Dufwall

julafton

Julafton vart lika bra som alltid! Det är så underbart att fira jul tillsammans med sina barn och sin familj. Att få se lyckan i sina barn ögon slår precis allt!Vi hade en lugn och mysig jul ute på familjens gård. Vi åt god mat heeeela dagen lång, lekte och busade med barnen, så mysigt! Så många fina julklappar fick familjen och barnen har varit helt lyriska hela julhelgen. Kim och jag hade inte önskat oss något speciellt men en resa till paris på tu man hand kom tomten med till oss – så behövligt vill jag lova!

Det slutade med att Nicole somnade i min famn och därefter fortsatte de andra med film medan jag och Nellie började bygga ihop hennes nya lego som hon fick av farmor och farfar.

Vi kämpade länge och ögonen gick minst sagt i kors innan vi hade fått att bitar på plats. Klockan halv 1 – 1 hoppade vi i säng. Sovmorgon fick vi fram till nio på morgonen, rena lyxen för oss som de senaste veckorna stigit upp 04:00 med lilla damen i huset.

God frukost bjöds det på hos Kims syster och hennes man och efter det åkte jag och Kim iväg på lite REA shopping på tu man hand innan vi åkte hem till oss för att fortsätta slappa och mysa med barnen!
En underbart mysig och lugn jul, precis som det skall vara!

Jag skulle visat er en film men tyvärr gick det inte att ladda upp! Ska kolla närmare på det

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.