Rebecca Dufwall

Godmorgon! 

Vilka dagar vi haft! Fullt ös hela tiden. I helgen har vi hunnit bygga lite mer på altanen, men det jäklas lite på vägen så det tar sin lilla tid. Alltid lite krångligare första gången man bygger! 

Igår slängde vi två kärror med skräp på tippen! Vart kommer all skit ifrån? Tycker vi åker alldeles för ofta med alldeles för mycket skräp, men galet skönt att bli av med det så man kommer in i boden igen :)

Efteråt var magarna hungriga så vi gjorde pannkakor men sylt, grädde och jordgubbar. En riktig sommarlunch om ni frågar mig! Mycket mer än så orkade inte kroppen, den har redan ställt in sig på semestermood, så vi slängde oss i soffan och kollade på dom programmen av secrets and lies som vi missat . Kvällen slutade i soffan, två trötta barn som somnade strax efter sju. Både jag och Kim slumrade till i soffan innan vi kröp ner hos våra töser! 

Idag vaknade alla utvilade, så skönt när barnen är på gott humör och fått den sömn de behöver. Upp med Nellie till förskolan och ut med bilen för att fixa saker till lekstugan, i helgen börjar renoveringen, äntligen

Hoppas ni får en härlig dag i solen :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. fialotta

  Ta inte illa upp, för jag menar inte detta som kritik utan undrar av nyfikenhet;
  Det är ju nästan juli månad nu, och du har fortfarande Nellie på förskolan trots att du själv är föräldraledig? Undrar bara varför?
  Vill du inte passa på under denna fina årstid att spendera tiden med båda dina tjejer? Nu när man kan vara ute mycket är det ju lättare att aktivera osv..
  Finns det ingen begränsning från förskolans håll angående barn till föräldralediga? Måste de inte vara hemma under ”skollov”?
  Och känns det inte lite taskigt mot personalen/pedagogerna? Många vill ju ha semester under dessa veckor, men blir nekade ledighet pågrund av antalet barn som lämnas på förskolan. Om man jobbar och lämnar barnet är det ju såklart en annan femma, men om man ändå går hemma?

  1. rebeccadufwall

   Nellie går sin sista dag på torsdag, som många andra barn. Då är hon hemma med mig i 3 veckor innan min sambo går på semester i 4 veckor :) varför jag haft henne på dagis beror på att mitt snitt har spruckit upp ett antal gånger sedan Nicole föddes och jag har varit in och ut hos läkaren, lite taskigt att även hon ska dras med dit, när hon har chans att slippa det. Inget jag valt att skriva ut eller dela med mig av men så är fallet. Dessutom stänger dagis här de veckorna pedagogerna ska ha lov och lovet börjar nu på torsdag, så vi har ännu inget lov här.

   Sen finns det ett dagis öppet för de barn som har föräldrar som jobbar när det vanliga dagiset har semesterstängt, där ska Nellie inte gå! :)
   Hoppas du fick svar på dina frågor!