Rebecca Dufwall

Första löprundan! 

Har precis varit ute på min första löprunda, gissa om det var tungt? Att börja på noll igen känns inget vidare men bara att bita ihop! 

1,5 km blev startskottet, mest för att se hur det känns att springa och om magen tycker det är okej. Nästa gång blir tempot en aning lugnare. Det är så svårt att hitta ett tempo såhär i början! Dessutom är det alltid lätt att ösa på när det är första gången.

Känns skönt att vara igång, saknar mig kropp så himla mycket. Nästan så jag vantrivs och blir deprimerad just nu! Det är inte alls likt mig men jag vill verkligen få på mig mina jeans nu till sommaren så jag får känna mig fin igen! För många låter det säkert ytligt men för mig betyder min kropp mycket. Är jag nöjd med kroppen blir jag en gladare människa, så är det bara! Sen får folk säga vad dom vill men sån är JAG :) Jag kämpar för att komma dit och det krävs inte så mycket tid. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. J

  förstår dig helt och hållet men kan bara ge dig ett litet råd ta det verkligen jätte lugnt. Började löpträna 5v efter kejsarsnitt något jag idag ångra djupt. Men lycka till och jag hoppas verkligen att det kommer gå super man mår så mycket bättre när man trivs med sin kropp och för mig så blir jag en gladare person och får mer energi.
  Kram

  1. rebeccadufwall

   Det blir en mycket lugn start. Fick ok stämpel att springa lätt för 2 veckor sedan men började först idag! Varför ångrar du det? Visst är det så, mycket gladare och piggare :) kram

   1. J

    Fick oxå ok efter kontrollen. Fick väldigt ont helt plötsligt under en tur och efter det får jag jätte ont i bäckenet vid vissa rörelser så nu har jag tränar mycket bål träning så ska förhoppningsvis våga mig ut på en tur snart. Min lilla är snart 5 månader så vill verkligen tillbaka nu. Har varit på kontroll av mitt bäcken efter att jag fick känningar men allt såg bra ut, men läste att man egentligen ska vänta i 6 månader efter graviditeten, vet att jag gjorde det efter mitt första barn och då stötte jag inte på några problem alls så nu hoppas jag att kroppen vill det som jag vill. Måste bara säga att din blogg är underbar och ger så mycket inspo