Rebecca Dufwall

Dagen med stort S! 

Ja, idag har det verkligen varit dagen med stort S. Städdag vill säga! När jag städar börjar jag längst ut, i vårt fall badrummet här nere och går inåt. Så himla smidigt och enkelt att ta ett rum i taget istället för att springa och plocka lite här och lite där. 

Ordningsmännika som jag är! 

Vårt hus är ju mer eller mindre fortfarande K A O S, det är leksaker överallt eftersom vi renoverar Nellies rum samtidigt! Så idag har alla saker äntligen fått flytta upp igen även att rummet inte är klart. Skönt att få en ren och städad nedervåning! 

Alla leksaker är borta, alla kartonger med omonterade möbler/leksaker är borta. Tre stora kartonger med byggsatser monterade och ute ur huset, så SKÖNT. 

Vad jag monterat kommer ni få se när Nellies rum är klart! Längtar. 

Efter dagens plock känns det bra inför morgondagens dammsugning och skurning. Enkelt när allt redan är iordning! Även all tvätt (fyra maskiner) är tvättade och upphängda. Alla rena kläder som hamnat på hög har flyttat in i sina garderober! 

Energin har varit på topp idag, det var inte igår jag kände den energin kan jag lova. 

Nu är jag värd lite soffhäng med mannen innan vi kryper ner bredvid våra töser! 

  
Denna lilla tjej har äntligen blivit lite kramgo och mysig, som jag längtat efter att bara få ha dig i famnen och gosa utan att du vill sätta dig upp. (Tjejen som hatar att ligga ner i vanliga fall) ♡

Imorgon väntar bad som vanligt på fredagar, så mysigt! Handling av fredagsmys och pumpa samt kanske en sväng förbi blomsterlandet för att köpa lite nytt till altanen på framsidan! Vi får se :)

Godkväll! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.