Äntligen fredag!  – Rebecca Dufwall

Rebecca Dufwall

Äntligen fredag! 

Vilken vecka! 

Nellie har varit hemma krasslig hela veckan och igår åkte Nicole på feber och förkylning så natten har varit låååång! Matat, näsdroppar, vaggat, kramats, byggt upp med böcker, klappat, hållt handen men vad gör man inte för sina små hjärtan. Nicole vaknade 09.00 och Nellie 09.30 efter en vaken natt. Själv vaknade jag när Kim åkte till jobbet och kunde inte somna om….

Jag gick upp och kittade klart den sista dörren, känns så grymt skönt att det är klart. Nu är det bara lite finlir kvar! Lagom klar vaknade töserna och vi åt frukost, tom. Nicole smakar på bröd nu och tycker om det. Det enda som hon inte klöks av, så då får hon smaka det om det så är bra eller dåligt! 

Idag har jag lagt all tid på att hinna måla, den enda helgen/veckan som ser bra ut för att kunna måla utomhus. Så medan Nicole sovit och Nellie pysslat med annat har jag grundmålat större delen av glasverandan, det som behövs göras innan vi kan slå på panel. 

  
Hela framsidan är nästan målad utan fönstren sen hann jag även med en gavel! Dock är bilden tagen i halvlek ;) Men i vilket fall som helst kommer det bli kanon när det är klart, sakta men säkert! Talfoten tar vi nästa är för den kommer jag inte hinna skrapa och tvätta innan det blir minusgrader. Fortsättning av målningen får bli på söndag för nu styr vi mot Öland och skördefesten! 

Jag hann även med att påbörja målning av altanräcket. 

  
Här har ni ett smakprov ↑

När vi är tillbaka på hemmaplan igen ska jag visa er mitt nya spegelköp, så galet nöjd! 

Ha en underbar helg ♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.