Rebecca Dufwall

Ändrade beslut

Igår var det ännu en dag med full rulle hemma. Vi startade dagen med en mysig cykeltur, Nellie har blivit så duktig på att bromsa, så nu behöver vi inte ha någon pinne bak längre! 

Här hemma blandar vi ofta nytta med nöje. 

 Medan Kim snickrade åkte jag, tjejerna och mormor en snabbis till stan för att handla lite till dopet. Så skönt att ha allt hemma! Det blev plastglas på fot, smidigt att städa undan och lite finare än bara ett vanligt dricksglas. Tjejerna somnade i bilen så de fick sova vidare tills dom vaknade. Jag passade på att pyssla lite till dopet när jag ändå var lite ensam. Dessa dopservetter tar evigheter att vika (varför sparade jag inte från Nellies dop?) 

  
Senare hjälpte Nellie mig att tvätta min bil, det är ju slut på semestern på måndag och då vill jag att bilen ska vara ”höstfin”. Nellie älskar att klabba med vatten så detta var nog höjdpunkten på dagen! 

Igår bestämde vi oss även att ändra staketet till altanen. Först sa vi 90cm och 6,6cm (breda) som sedan skulle sluta på 1.10 cm totalt, en aning högt! Så vi bytte till de kortare räckespelarna på 70cm och 10,5cm breda, som sedan slutar på totalt 90cm, helt perfekt. Så mycket finare med dessa tjocka räckespelarna än de tunna, dock betydligt dyrare men som sagt man ska ändå bli nöjd när man redan lagt ut så pass mycket pengar på altanen sedan innan! Nu är jag nöjd, så nästa vecka ha vi ett staket och då ska jag visa er hur det blev!   

90cm (som vi valde bort)   70cm (som vi nu beställt) så mycket finare!

Kvällen avslutades med tacos tillsammans med mormor och Denise, mysigt! 
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.