Rebecca Dufwall

2014 ♡

 Tackar och bockar för 2014, ett omtumlande år med både sorg och glädje!
Jag har återhämtat mig från att ha passerat helvetet, min stress tog halva själen och min personlighet och rymde ett par månader. Efter återhämtningen fick vi ett fantastiskt besked att familjen skulle utökas till fyra. Men bara några veckor senare fick vi en käftsmäll och det blev missfall. Stressen knackade på ännu en gång, vaknade varje morgon med panikångest och var nära att hamna ännu en gång inne i väggen.
Istället för att låta hjärnan ta kroppen dit tvingade kroppen hjärnan ut på träning, det blev min räddning. Stressen la sig på hanterbar nivå där den alltid kommer befinna sig och vi fick ännu ett fint besked om att vi skulle bli fyra. Blandade känslor och orolig de första veckorna! Nu står jag här snart i v.30 och är så evigt tacksam! Året 2014 slutade bra och jag vet att 2015 kommer börja bra också :)
Det är bara en enda liten del av mitt hjärta som är tomt, även om jag skulle vilja fylla det så vet jag att det aldrig kommer gå. Ibland får man lära sig leva med saker även om man inte vill! Men DU kommer alltid ha en plats i mitt hjärta
 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.