På Smällen!

Vanliga byxor igen

Nu har det gått 5 veckor sen förlossningen. Vikten står stilla, men jag känner mig rätt smal ändå 🙂 idag provade jag några av mina vanliga byxor för första gången och ett par blå med mycket stretch funkade bra att ta på sig 🙂

20130420-143247.jpg

20130420-143258.jpg

Men mina färgglada byxor, har ett par ceriseröda och ett par orange passade inte tyvärr men det är inte mkt kvar för att dom ska gå att stänga.

20130420-143452.jpg

Min förlovningsring passade inte heller… Är det mina fingrar som blivit knubbiga eller kan jag fortfarande vara lite svullen av allt vatten jag drog på mig på slutet?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

   Nämen åhhhh tack!!!! Nä det är väl inte så mycket gravidmage kvar men jag har en del kilon kvar som gör att jag ser lite rundare ut, men jag tycker det känns som jag har gått upp jämt över hela kroppen. Hoppas amningen tar hand om några kilon till.

 1. Johanna

  Första gången som jag kommenterar 😉 Tack för en bra och öppen blogg! Den är underbar att läsa!
  Jag har funderat och är lite nyfiken på stor lägenhet ni har? hur många rum och kvm? Och hur ni får plats med alla spädbarns saker, tex med skötbordet inne på toan och sängen i sovrummet. Det hade varit kul om du la upp bilder på hur ni bor och hur ni får plats.
  Jag har funderat lite på de här sakerna själv om jag skulle bli gravid och vi fortfarande bor kvar i den tvåan som vi bor i nu.

  1. Emma

   Hej Johanna!!! Vad kul att du gillar min blogg! Ja men va kul. Vi bor ju rätt litet så det kan jag absolut visa i bloggen. Ge mig lite tid bara, behöver städa lite först haha!!! 🙂

 2. Emely Tuväng

  Min förlovningsring passar inte heller, så tråkigt. 🙁 Men inte mycket som gör att den inte går på så hoppas den ska passa snart. Har ju bara gått en vecka för mig sen förlossningen men har ingen våg hemma så vet inte ens vad jag väger haha :p